Rainbow Six Siege gaat door met verbeteren

Van alles FPS games die je op dit moment kan spelen is Rainbow Six Siege waarschijnlijk de meest originele. Het spel combineert realisme met razendsnelle actie op een ongeëvenaarde manier. Sinds Rainbow Six Siege is uitgekomen, zijn alleen maar meer spelers het gaan spelen. Dat komt onder andere omdat de meeste andere shooters amper focussen op strategie en teamwork. Daarbij zijn het snel maken van headshots en het het ontwijken van kogels door snel rond te springen veel belangrijker dan tactiek. Het is bij Rainbow Six Siege uiteraard ook belangrijk dat je goed kunt mikken. Maar de meeste gevechten zullen gewonnen worden door het team dat de tegenstander te slim af is.

Verrassende tactiek is vaak de sleutel tot succes

Elke strategie kan worden tegengegaan. Vooral als de tegenstander door heeft wat je van plan bent. Daarom is het belangrijk om elke keer iets anders te proberen. Nog steeds worden er bij Rainbow Six Siege dagelijks nieuwe manieren gevonden om de tegenstander in de luren te leggen. Originaliteit en vindingrijkheid zijn dan ook twee belangrijke eigenschappen van een goed team. Doordat er steeds nieuwe operators, maps en gadgets worden toegevoegd, komen er steeds nieuwe mogelijkheden bij. Spelers vinden manieren om wapens te gebruiken waar nog nooit iemand aan gedacht heeft. Hierdoor is elk potje Rainbow Six Siege anders. En dat zorgt ervoor dat een spel voor lange tijd leuk blijft. Ook wanneer je het al jaren aan het spelen bent.

Verzamelen van informatie is cruciaal bij Rainbow Six Siege

Elke ronde van Rainbow Six Siege begint met voorbereiding. De e-sport defenders proberen zichzelf zo goed mogelijk in te graven. Dat doen ze onder andere door muren te verstevigen, deuren dicht te timmeren, mijnen te plaatsen en camera’s op te hangen. De aanvallers proberen ondertussen te weten te komen waar de defenders zich ophouden. Daarbij proberen ze ook meteen een zwakke plek te vinden. Als je geen idee heeft waar de tegenstander is, dan is de kans erg klein dat je gaat winnen. Zonder informatie kom je helemaal nergens bij Rainbow Six Siege. Mede daarom is het communiceren met je teamgenoten zo ontzettend belangrijk. Als jij iets te weten bent gekomen, dan doe je er goed aan om je team op de hoogte te brengen. Een groep spelers die helemaal op elkaar is ingespeeld heeft de grootste kans op succes. Dankzij deze strategische diepgang onderscheidt Rainbow Six Siege zich van de concurrentie. En omdat er steeds nieuwe content wordt toegevoegd, blijven er nieuwe tactieken ontdekt worden.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...