Seth komt naar Street Fighter V: Champion Edition

Wie al eens eerder Street Fighter IV gespeeld heeft zal Seth al zeker kennen. Dit is een personage die vrijgespeeld kon worden door met elk personage Arcade Mode uit te spelen. Er is nu aangekondigd door Capcom dat Seth nu ook te vinden is als personage bij Street Fighter V: Champion Edition. Seth heeft een compleet nieuwe look gekregen en heeft ook een nieuwe gimmick.

Seth stond bekend om zijn goede gimmick. Hij kon veel moves aannemen van andere fighters. Zo gebruikte hij de moves van Guile en Zangief. Seth had een uniek concept maar daarentegen was hij erg vervelend om tegen te spelen. Dit zal dan ook allemaal iets anders verlopen bij Street Fighter V. Hij zal nog steeds moves kunnen stelen van andere personages maar wel zal dit op een andere manier gebruikt worden.

Vrouwelijk lichaam voor Seth

Wanneer je de trailer van Street Fighter V bekijkt zal er al direct iets opvallen. Seth heeft namelijk een vrouwelijk lichaam gekregen en dat is nogal opmerkelijk te noemen. Hij heeft nog wel altijd zijn mannelijke stem. Het is dan ook niet zo gek om te bedenken dat veel fans moesten wennen aan het feit dat Seth nu een vrouwelijk lichaam gekregen heeft. Daarnaast is het stelen van moves bij Street Fighter V ook iets letterlijk geworden dan bij het spelen van Street Fighter IV met de oude Seth.

Raak je een esports tegenstander? Dan wordt er een move gestolen. Welke move je kan stelen is dus ook afhankelijk van de tegenstander. Wat wel hetzelfde is gebleven is dat Seth nog steeds door het level vliegt met zijn gestolen moves van tegenstanders. Seth is bij Street Fighter V het tweede boss personage wat speelbaar wordt.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...