Wedden op eSports

Over Wedden op eSports

Veel online wedders plaatsen regelmatig een weddenschap op sportwedstrijden, zoals voetbal, tennis of darts. Maar er zijn ook liefhebbers die een inzet plaatsen op eSports. Deze sport kent een enorme aanhang van over de gehele wereld, met name in de Aziatische landen. Eletronic Sports zijn onderhand uitgegroeid tot een heus fenomeen. Computergames worden in wedstrijdverband gespeeld, er moet dan gedacht worden aan spellen als Starcraft II, FIFA en Counter Strike: Global Offensive. Er worden met grote regelmaat toernooien en competities afgewerkt binnen de eSport.

Online wedden op eSport

Een online weddenschap afsluiten op eSports kan bij diverse bookmakers. Deze aanbieders bieden de speler de mogelijkheid om zowel voor als tijdens de wedstrijd geld in te zetten. Bekende games die langskomen voor een weddenschap zijn DOTA2, Heart of the Swarm en League of Legends. Echter is de keuze aan weddenschappen bij deze bookmakers nog redelijk beperkt, dit doen zij om matchfixing te kunnen voorkomen. Mogelijk dat dit in de toekomst nog zal gaan veranderen.

Welkomstbonus

Alle online bookmakers bieden nieuwe leden een leuke welkomstbonus aan. Deze komt vaak in de vorm van een stortingsbonus, bijvoorbeeld een verdubbeling van de eerste storting. Let wel op, dit bonusbedrag is beschikbaar tot een bepaald maximaal geldbedrag. Er zullen ook enkele voorwaarden aan zo’n welkomstbonus vastzitten, deze moet in de meeste gevallen een x-aantal keren worden rondgespeeld. Pas daarna kan jij het bonusbedrag en de eventuele winst die daarmee is gemaakt laten uitbetalen.

Research

Een hobby combineren met een weddenschap is natuurlijk altijd mooi, maar deze passie kan ook zeker in het voordeel van de speler werken. Wedders die graag op voetbal inzetten volgen de sport op de voet en zijn op de hoogte van alle ins en outs. Dit kan bij eSports ook het geval zijn. Daarom raden wij aan om deze Eletronic Sports te blijven volgen, doe altijd voldoende research. Belangrijke informatie kan het verschil maken tussen winst en verlies. Check de huidige vorm van een team of speler, lees het laatste nieuws en maak een weldoordachte keuze bij een weddenschap.

Smartphone en tablet

Online wedden is nog relatief nieuw, maar gaat altijd met zijn tijd mee. Rennen naar een wedkantoor of de sigarenboer is verleden tijd. Tegenwoordig kan er 24/7 worden ingezet via de computer bij een online bookmaker. Maar wist jij dat dit ook mogelijk is op een smartphone of tablet?

Surf via het webbrowser naar een bookmaker naar keuze, log in en plaats waar je ook bent een weddenschap. Dit kan ook live tijdens eSport evenementen. Daarnaast wacht er bij diverse aanbieders ook nog een extra bonus voor mobiele spelers.

Wedden opeSports
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...