343 Industries

Over 343 Industries

Eén van de belangrijkste doelen in de studio van 343 Industries is het inspireren van helden en het brengen van wonderen. Normaal gesproken heeft dit te maken met het creëren van spellen. Hiermee worden er nieuwe werelden gemaakt om te ontdekken, komen er nieuwe mysteries om te ontrafelen en verschijnen er helden die als hoofdpersoon dienen in het dankbare spel. Toch zijn er altijd momenten waarop er helden worden geïnspireerd zonder dat er een spel aan te pas komt.

Nieuwe 3D geprinte protheses

Nu dient de kans zich aan voor 343 Industries om een held uit het echte leven van dienst te zijn. Trots als het bedrijf is kondigt het de nieuwe samenwerking met Limbitless Solutions aan. Samen gaan ze een nieuwe 3D-geprinte prothese beschikbaar stellen die een halo thema krijgt. Zo kunnen jonge helden in het echt alle kansen verslaan, met een klein beetje hulp van hun favoriete spel.

Limbitless Solutions is een non-profit organisatie die betaalbare opties creëert op het gebied van protheses om ledematen van kinderen te vervangen. Het bedrijf gebruikt snelle technologieën om een prototype samen te stellen, voornamelijk 3D printen, van prothetische armen. Deze armen zijn geheel functioneel en kunnen objecten vastpakken en verschillende gebaren maken. Ze worden geheel aangepast op het betreffende kind en kosten slechts een fractie van wat andere aanbieders voor eenzelfde product vragen. In 2014 begon een groep studenten uit Florida te werken aan Limbitless om een gezin te helpen waarvan de zoon geboren was zonder een groot deel van zijn arm. Sindsdien is het een waar bedrijf geworden dat opereert vanuit Orlando, Florida.

Het wordt beter!

Het arm van Limbitless is niet alleen functioneel, voordelig en expressief, het beste van alles is dat het bedrijf zijn product gratis uitdeelt aan degenen die het nodig hebben. De missie van het bedrijf is dat ook om een generatie van innovatie te creëren waarbij vaardigheden en passie gebruikt worden om de wereld te verbeteren. Geen wonder dan 343 Industries verheugd is om de samenwerking kenbaar te maken. Zo kan er behalve een mooie prothese, ook een klein beetje van het favoriete spel meegegeven worden. In totaal worden er 2 speciale opties met Halo thema toegevoegd aan het bestaande assortiment van 3D-geprinte armen. Allereerst is er een recreatie van de legendarische Mk. VI armor, die gemaakt is om een superheld van de ontvanger te maken die het heelal redt. Ook komt er een multiplayer variant op de markt.

343
Industries
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...