Over Betfair

Een van de bekendste bookmakers van dit moment is Betfair. Dit gigantische gokbedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van weddenschappen op sportwedstrijden, waaronder eSports. Betfair is al sinds 2000 actief op de gokmarkt en heeft in de jaren veel vertrouwen opgebouwd bij de online wedders.

Wat vooral opvallend genoemd mag worden is dat er bij Betfair veel lay-weddenschappen worden aangebonden. Deze weddenschappen zijn uniek, want er zal ingezet worden op een uitkomst die niet zal plaatsvinden. Wanneer jij een lay-weddenschap afsluit op een gelijkspel, dan win jij wanneer één van de twee ploegen of spelers wint.

Wedden op eSports bij Betfair

Het assortiment aan sportwedstrijden is erg groot, tientallen verschillende sporten worden zowel pre-match als live aangeboden. Toch is het momenteel nog even zoeken naar de eSports wedstrijden, simpelweg omdat deze sport nog in zijn kinderschoenen staat. Er kan wel ingezet worden op veel League of Legends wedstrijden en toernooien. In de toekomst zal het aanbod wel gaan groeien, maar vooralsnog moeten de liefhebbers het hiermee doen bij Betfair. Wij raden elke wedder aan om wel goede research te doen voordat er een weddenschap geplaatst zal worden. Controleer wie er deelnemen aan een toernooien, welke teams er favoriet zijn en wat de laatste onderlinge resultaten zijn.

Welkomstbonus bij Betfair

Nieuwe leden krijgen bij Betfair een geweldige welkomstbonus in de handen gedrukt. De eerste storting zal namelijk worden verdubbeld. Deze stortingsbonus van 100% is opneembaar tot een maximaal geldbedrag van 100 euro. Het bonusbedrag hoeft slechts driemaal rond te worden gespeeld, daarna is het gehele bedrag beschikbaar voor opname. Let op, er moet wel op een minimale quotering van 1,60 euro ingezet worden om aan de voorwaarden te voldoen. Er worden ook regelmatig leuke acties georganiseerd, waar jij vanzelfsprekend ook van kan profiteren.

Stortingen en uitbetalingen

Alle Nederlandse wedders kunnen op diverse manieren een geldbedrag storten bij Betfair. De bekendste betaalsystemen zijn creditcard, PayPal, Skrill, Neteller en iDeal. Uitbetalingen nemen ongeveer twee tot drie werkdagen in beslag. Het gewonnen bedrag zal op dezelfde manier worden uitgekeerd als er is gestort.

Klantenservice van Betfair

Er kan op een drietal manieren contact worden opgenomen met de klantenservice van Betfair. Stuur een mailtje, neem telefonisch contact op of maak gebruik van de gratis en snelle live chatfunctie. De klantenservice is dagelijks 24 uur geopend.

Betfair
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...