Over Dafabet

Een van de meest opvallende online bookmakers van dit moment is Dafabet. Deze bookmaker fungeert namelijk ook als een community, ook wel een HUB genoemd. Het is voor de wedders mogelijk om reviews te geven over de toernooien die op dat moment bezig zijn, maar ook op wedstrijden die nog in de planning staan. Dit geeft de wedder natuurlijk een aanzienlijk voordeel, want wedden met goede informatie kan het verschil maken tussen winst en verlies. Het mag dus duidelijk zijn dat Dafabet zich met name richt op de eSports.

Alle leden van Dafabet kunnen informatie vergaren over de teams die actief zijn in de eSports. Los van foto’s van de eSporters krijg jij ook de beschikking over persoonlijke informatie en statistieken. Dit geeft wel aan dat Dafabet qua het aanbieden van eSports veel verder is dan menig concurrent.

Wedden op eSports bij Dafabet

Dafebet biedt vele sporten aan waarop ingezet kan worden, waaronder natuurlijk voetbal, basketbal, tennis en honkbal. Daarnaast kan er ook een gokje worden gewaagd in het online casino van deze aanbieder. Wie het liever alleen bij eSports wilt houden is ook zeker aan het juiste adres. Er worden namelijk diverse games aangeboden, zoals League of Legends, Counter Strike: Global Offensive en Dota 2. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit het geweldige aanbod van Dafabet.

Dankzij de handige en simpele navigatie kan een wedder in één oogopslag zien welke toernooien en wedstrijden er binnenkort gespeeld zullen worden. Naast de pre-match weddenschappen is het ook een mogelijkheid om live te wedden op eSports.

Welkomstbonus bij Dafabet

Alle nieuwe leden ontvangen bij Dafabet een mooie welkomstbonus, deze komt in de vorm van een stortingsbonus. Na inschrijving zal de eerste storting namelijk worden uitgekeerd op jouw speelaccount met een 50% bonus. Dit bedrag kan oplopen tot maximaal 80 euro. Let op, deze welkomstbonus moet wel nog 35 keer worden rondgespeeld voordat deze beschikbaar zal zijn voor opname.

Daarnaast kent deze aanbieder ook een eigen loyaliteitsprogramma genaamd Dafabet FC. Elke week kan er gebruik worden gemaakt van een 25% stortingsbonus, een leuke extra bonus op jouw verjaardag en een bonus wanneer jij één jaar lid bent.

Klantenservice en storten

Voor vragen en opmerkingen kan er contact worden opgenomen met één van de medewerkers. De klantenservice van Dafabet is bereikbaar per chat, mail, WhatsApp, telefonisch, Twitter en Facebook. Geld storten kan met meerdere betaalsystemen, waaronder creditcard, Bitcoin en Skrill.

Dafabet
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...