Heartstone: Heroes of Warcraft

Over Heartstone: Heroes of Warcraft

Het verzamelkaartspel ‘Heartstone: Heroes of Warcraft’ is momenteel één van de meest populaire games op de markt. Het op World of Warcraft gebaseerde spel kwam in 2014 uit en heeft al miljoenen gamers mogen verwelkomen. Hieronder leggen wij uit hoe Heartstone nu precies werkt en hoe jij er online op kan gaan wedden.

 

Speelkaarten

Elke speler begint aan het spel door uit één van de negen helden te kiezen, dit zijn bekende figuren uit Warcraft. Vervolgens in het noodzaak om speelkaarten te gaan verzamelen, welke gebruikt kunnen worden om tegenstanders te verslaan. Heartstone beschikt over ruim 950 kaarten, waardoor iedereen een unieke collectie kan creëren. In het begin mogen de spelers nog enkele gratis speelkaarten uitkiezen, daarna kunnen de speelkaarten worden gewonnen of worden gekocht met echt geld. Het is niet mogelijk om speelkaarten te ruilen met andere deelnemers aan dit computerspel.

Tegenstander verslaan

In Heartstone: Heroes of Warcraft draait het allemaal om het verslaan van andere spelers. Om dit te doen om de avatar van de opponent worden uitgeschakeld, hiervoor kunnen de kaarten gebruikt worden met speciale acties, bijzondere personages of zelfs verschillende bonussen. Strategisch denken is belangrijk, want de kaarten moeten op het perfecte moment worden ingezet.

Personagekaarten

In totaal zijn er in Heartstone dus drie verschillende speelkaarten te vinden. Een van deze is de zogenaamde personagekaart, die over een bepaalde kracht en levensbalk beschikt,. Deze kaarten zijn ook van groot belang en moeten ook worden uitgeschakeld. Doe je dit niet, dan kan jouw tegenstander toeslaan en het duel in één keer naar zich toetrekken.

 

Bonuskaarten

De bonuskaarten kan een personage van een extraatje voorzien, waardoor ogend zwakke personages in één klap kunnen veranderen in een onverslaanbaar leger. Daarnaast heb je overigens ook nog de magische kaarten, die voor unieke acties kunnen zorgen of zelfs explosies op vijandig gebied.

Online wedden op Heartstone

Het spel Heartstone: Heroes of Warcraft is een bekende game binnen de eSports! Regelmatig worden er toernooien, competities en internationale evenementen georganiseerd. De beste gamers nemen het hierin tegen elkaar op en strijden om waanzinnige geldprijzen. Ook jij kan hiermee een leuk zakcentje verdienen, bij alle online bookmakers kan er namelijk geld worden ingezet op Heartstone wedstrijden.

Nieuws en Updates

Game Details
De inhoud van dit spel bevat beelden of geluiden die jonge kinderen schrik kunnen aanjagen.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...