Pinnacle

Over Pinnacle

De online bookmaker Pinnacle is eigenlijk nog een relatief onbekende naam binnen de gokwereld. Deze bookmaker komt uit Curaçao en heeft in korte tijd bewezen een betrouwbare partij te zijn. Spelers van over de gehele wereld plaatsen hier hun weddenschappen, waaronder vele eSports fanaten. Wat veel mensen echter niet weten is dat Pinnacle al in 1998 van de grond kwam, maar nu pas echt het grote publiek weet te bereiken. Daarnaast is Pinnacle gespecialiseerd op het gebied van eSports weddenschappen.

Wedden op eSports bij Pinnacle

Pinnacle beschikt over een ruime keuze aan weddenschap op sportwedstrijden. Vanzelfsprekend zijn de populaire sporten als voetbal, basketbal, honkbal en tennis beschikbaar voor de leden. Maar het is ook de ideale bookmaker voor eSports fans. Er kan namelijk ingezet worden op verschillende toernooien, waaronder die van Heartstone, Counter Strike: Global Offensive, Dota2 en Starcraft 2. Zo’n ruim assortiment zijn wij nog niet zo vaak tegengekomen bij de online bookmakers.

Zeer fijn is ook dat Pinnacle je graag informeert over de toernooien, bijvoorbeeld door duidelijk aan te geven welke teams er meedoen en hoe de kansverhoudingen liggen. Het is de ideale manier van wedden op eSports.

Stortingen en uitbetalingen

Een geldbedrag storten bij Pinnacle kan op vele manieren, wat natuurlijk wel zo fijn is. Er kan gebruik worden gemaakt van vele lokale betaalsystemen. Stortingen met een creditcard, Skrill, Neteller of gewoon via de bank worden geaccepteerd. Daarnaast worden uitbetalingen bijzonder snel verwerkt, zodat jij binnen korte tijd al de beschikking zal hebben over het gewonnen geld. Aangezien Pinnacle niet over een welkomstbonus beschikt, hoef je jezelf ook niet druk te maken over eventuele bonusbedragen die nog rondgespeeld moeten worden.

Pinnacle
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...