League of Legends

Over League of Legends

Als jij een liefhebber bent van ‘multiplayer online battle arena’ games, dan raden wij het immens populaire League of Legends aan. Deze computergame is gebaseerd op Warcraft III, maar is inmiddels nog veel succesvoller geworden. Elke deelnemer kruipt in de huid van een bepaald personage en zal meestrijden in één van de twee deelnemende teams. League of Legends kan uitsluitend online worden gespeeld. Het doel is om zoveel als mogelijk goudstukken bij elkaar verzamelen en daar vervolgens mee te groeien in het spel.

Goudstukken

Alle spelers krijgen de mogelijkheid om goudstukken te verdienen in League of Legends. Dit is als het ware een virtuele munteenheid, waarmee voorwerpen kunnen worden aangeschaft. Elke map beschikt over minimaal één shop, waar gewinkeld kan worden met het goud. Daarnaast kan een speler ook gaan farmen, een andere manier om goud te verkrijgen.

Vaardigheden

Elk personage kent vier vaardigheden, deze kunnen allemaal worden verhoogd in level. De eerste drie vaardigheden kunnen vijf levels groeien, terwijl dat bij de vierde slechts driemaal kan. Uiteindelijk kan een speler tot een maximaal level van 18 komen. In League of Legends is er ook een jungle, waar bepaalde monsters verslagen moeten worden om goudstukken te winnen.

Hoofdmodes

In League of Legends kan er in meerdere hoofdmodes gespeeld worden, waaronder Normal en ARAM. Deze twee modes zijn ten alle tijden beschikbaar voor alle spelers van dit bekende spel. Eerder was het ook mogelijk om Dominion te spelen, echter is deze modus in 2016 verdwenen. Er zijn ook nog enkele speciale modes beschikbaar, waarbij enkele regels anders zullen zijn en het thema kan verrassen. Dankzij deze ruime keuze aan modes zal League of Legends altijd enerverend en spannend blijven.

In ARAM (All Random All Mid) zal een speler met een willekeurige held het speelveld betreden. Wel bestaat de mogelijkheid om vooraf met andere deelnemers te ruilen van personage. Het doel is om de Nexus van de tegenstander onschadelijk te maken, het team dat daar als eerste in zal slagen wint het spel.

Online wedden op League of Legends

Iedereen vanaf achttien jaar en ouder kan online een weddenschap afsluiten op League of Legends. Er worden namelijk regelmatig eSport-toernooien georganiseerd voor deze game. Kenners kunnen een leuk zakcentje aan zo’n weddenschap overhouden. Wij raden alle wedders aan om altijd het laatste nieuws omtrent de eSporters in de gaten te houden.

Nieuws en Updates

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld jegens fantasiepersonages, niet-levensecht geweld jegens menselijke personages en niet al te grof taalgebruik.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...