Dota 2

Over Dota 2

Het bekende spel ‘Dota 2’ is een grote naam binnen de eSports. Deze game wordt in competitieverband gespeeld en kent jaarlijks vele grote internationale toernooien. Dota 2 valt in de categorie MOBA, oftewel multiplayer online battle arena. Elke speler is in dit spel een bepaald personage en behoort toe tot één van de twee deelnemende teams. Het doel is om het hoofdgebouw van de opponent te vernietigen. Toch zal het gekozen personage van essentieel belang zijn, elke personage beschikt namelijk over zijn eigen kwaliteiten en voordelen.

Ancient

Beide teams hebben één en dezelfde opdracht, het vernietigen van de zogeheten Ancient. Dit is een hoofdgebouw, beide teams hebben er één in het bezit. Twee teams van vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Zodra één van de twee Ancients is uitgeschakeld zal het spel ook ten einde zijn.

Personage

Elke speler kiest een eigen personage, deze hebben ook wel de naam Heroes gekregen. In totaal kan een speler uit één van de 111 personages een keuze maken. Daarnaast kan een speler zijn personage laten groeien door experience te verdienen en goud bij elkaar te verzamelen. Alleen op die manier is het mogelijk om een hoger niveau te behalen en items te verkrijgen.

20 miljoen dollar

Dankzij de populariteit van Dota 2 is het spel uitgegroeid tot één van de meest succesvolle games ooit. Dit computerspel kent dan ook tal van professionele competities binnen de eSport, waaronder The International. Deze wereldbekende competitie wordt elk jaar gehouden in het Amerikaanse Washington en kent een prijzenpot van 20 miljoen dollar. Het is dus mogelijk om in één klap miljonair te worden door dit evenement te winnen.

Online wedden op Dota 2

Wedden op alle evenementen rondom Dota 2 is mogelijk bij de verschillende online bookmakers. Deze bieden een beperkte keuze aan weddenschappen aan, maar kenners kunnen er nog steeds een leuk geldbedrag aan overhouden. Schrijf jezelf in, profiteer van de welkomstbonus en start vandaag nog met wedden op eSports.

Nieuws en Updates

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld jegens fantasiepersonages, niet-levensecht geweld jegens menselijke personages en niet al te grof taalgebruik.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...