Clash of Clans

Over Clash of Clans

Een van de bekendere eSport-games is ‘Clash of Clans’, dit spel komt uit de handen van Supercell. De officiele afkorting voor deze computergame is ‘CoC’ en behoort toe tot het genre massively multiplayer. Spelers kunnen in deze virtuele wereld stappen en de strijdt met elkaar aangaan. Elke speler heeft de taak om een eigen dorp te creëren en andere dorpen aan te vallen. Veel training kan ervoor zorgen dat een speler sterker zal worden op defensief gebied. Daarnaast is het mogelijk om bij een clan aan te sluiten of zelfs een eigen clan te maken, wat meestal zal uitmonden in een clanoorlog.

Bouwen van een dorp

Zodra een deelnemer aan Clash of Clans begint, dan zal er een dorp opgebouwd moeten worden. In het dorp kunnen vervolgens manschappen worden getraind, maar er kan ook elixer en goud worden opgeslagen. Grondstoffen zijn van een groot belang en kunnen op twee manieren worden verkregen. Goud kan worden gemijnd, terwijl elixer opgepompt moet worden. Een andere manier om aan de grondstoffen te komen is door een omliggend dorp te plunderen. Vandaar de noodzaak om een optimale verdediging te hebben, zodat niemand jouw dorp kan aantasten. Bij elke gewonnen aanval zal een speler een trofee verkrijgen, maar deze kunnen weer net zo snel worden afgepakt wanneer een aanval zal worden verloren.

Divisies

Iedere speler wilt zoveel als mogelijk trofeeen winnen, want daarmee kan een speler stijgen in divisie. De laagste divisie is de bronzendivisie, terwijl het hoogst haalbare de Legendarische divisie is. Er zijn in totaal acht divisies, waaronder ook de Meestersdivisie en de Titantendivisie. Maar een Clash of Clans speler kan ook stijgen in niveau door ervaringspunten te verdienen. Hiervoor moet een dorp worden uitgebreid of verbetert.

Bouwvakkerskeet

Een speler dient op zijn minst over één bouwvakkerskeet te beschikken. Alleen dan is het namelijk mogelijk om elixer op te pompen, waarmee jouw manschappen kunnen trainen. Het is ook slim om een goudmijn te bouwen, hiermee kunnen belangrijke verdedigingswerken worden gecreëerd. Dan moet er gedacht worden aan kanonnen, luchtmijnen en mortieren.

Edelstenen

Dat is nog niet alles, want ook edelstenen zijn essentieel in Clash of Clans. Deze edelstenen worden toegekend wanneer een speler een bepaalde mijlpaal weet te behalen of een ongekende prestatie levert. De stenen kunnen gebruikt worden om grondstoffen aan te schaffen of gebouwen te optimaliseren.

Online wedden op Clash of Clans

Er worden jaarlijks diverse grote evenementen en toernooien georganiseerd, waarbij de bekendste en beste eSporters tegen elkaar Clash of Clans spelen. Bij de online bookmakers kan er op deze wedstrijden worden ingezet. Dus ben jij wel bekend in de wereld van de eSport of gewoon een enorme liefhebber van dit computerspel, wed dan vandaag nog op Clash of Clans.

Game Details
De inhoud van dit spel bevat beelden of geluiden die jonge kinderen schrik kunnen aanjagen.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...