Master Mazuma

Over Master Mazuma

Een nog relatief onbekende naam binnen het online wedden is Master Mazuma. Deze bookmaker beschikt over een officiële licentie uit Curaçao en heeft in korte tijd veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Wat met name opvalt is het grote aanbod aan eSports weddenschappen, deze splinternieuwe sport krijgt veel aandacht bij Master Mazuma. En wees maar niet bang, want dit in Londen gevestigde gokbedrijf is zeer betrouwbaar en hecht grote waarde aan de veiligheid van zijn leden.

Wedden op eSports bij Master Mazuma

Er kan bij Master Mazuma bijna dagelijks worden ingezet op wedstrijden binnen de eSports. Deze bookmaker biedt vele games aan, dat zijn namelijk: King of Glory, League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, Heroes of the Storm, Overwacht, Vainglory, Rocket League, Starcraft en Warcraft. Dankzij een handige navigatie kan jij gemakkelijk zien welke toernooien en wedstrijden er op het programma staan, waaronder tijdens grote toernooien zoals The International, LSPL en de Skinhub Championship.

Inzetmogelijkheden op eSports

Waar nog veel bookmakers hun aandacht vooral op de bekendere sporten richten, lijkt Master Mazuma een andere weg te hebben ingeslagen. Er kan op vele eSports evenementen worden ingezet. Andere bookmakers bieden slechts enkele weddenschappen aan, maar bij Master Mazuma zijn de inzetmogelijkheden erg ruim te noemen. Er kan ingezet worden op de winnaar van een wedstrijd of een toernooi, handicap inzetten, totaal aantal rondes, winnaar van een ronde, aantal kills en de first blood. Oftewel, zo goed als alles is mogelijk bij Master Mazuma. Daarnaast worden er ook vele livestreams aangeboden, zodat jij in alle rust kan meekijken met de desbetreffende wedstrijd.

Welkomstbonus bij Master Mazuma

Alle nieuwkomers bij Master Mazuma kunnen in aanmerking komen voor een welkomstbonus. Schrijf jezelf in en maak gebruik van een gratis inzet. Nadat de eerste storting is verricht kan er tot wel twintig euro gratis worden ingezet op één van de vele wedstrijden uit het assortiment. Het is overigens niet verplicht om gebruik te maken van de welkomstbonus van Master Mazuma, deze keuze is volledig aan de speler zelf.

Stortingen en uitbetalingen

Een geldbedrag storten kan bij Master Mazuma op verschillende manieren. Er staan vele betaalsystemen klaar voor de wedders. Vanzelfsprekend worden de bekende betaalwijzes zoals creditcard, Skrill, Paysafecard en Neteller. Wie liever anoniem en met cryptocurrency wilt storten is hier ook aan het juiste adres, want er kan gestort worden met Bitcoins.

Uitbetalingen worden normaliter binnen drie werkdagen verwerkt, maar dit kan in het beste geval ook slechts enkele uren duren. Vanzelfsprekend is een uitbetaling naar een online wallet of in Bitcoin verreweg het snelste.

Master Mazuma
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...