World of Warcraft

Over World of Warcraft

Het computerspel ‘World of Warcraft’ is de meest invloedrijke game ter wereld en bestaat onderhand alweer zo’n vijftien jaar. Dit competitieve spel behoort tot de categorie ‘massively multiplayer online role-playing’, ook wel MMORPG genoemd. Dit betekend ook wel dat WoW door spelers van over de gehele kan worden meegespeeld. Elke speler heeft een eigen avatar, hiermee neemt hij plaats in deze extreem grote fantasiewereld. Spelers bepalen zelf welke acties zijn ondernemen en hoe hun avatar eruit komt te zien. Sinds 2004 zijn er vele uitbreidingen toegevoegd aan deze computergame.

Warcraft Universum

Het spel speelt zich al in een zogeheten Warcraft universum. Bij de lancering konden de spelers plaatsnemen in één van de twee continenten, dat waren Kalimdor en Eastern Kingdom. Tegenwoordig is de keuze een stuk ruimer en zijn er hele nieuwe continenten bijgekomen. Natuurlijk is het mogelijk om van continent naar continent te reizen, hiervoor kan een vliegtuig, boot, portal of zeppelin worden gebruikt.

Volkeren

Zodra jij start met het spelen van World of Warcraft zijn er twee volkeren waarbij jij kan aansluiten. Het gaan om de vijandige volkeren Alliance en Horde. Vervolgens kan een speler zijn eigen personage gaan uitkiezen, hierbij moet goed op de vaardigheden en de talenten van de desbetreffende personage gelet worden. Elke personage kan ook aansluiten bij één van de guilds, dit zijn spelersgroepen.

Economie

Een ander belangrijk onderdeel binnen World of Warcraft is de economie. Alle deelnemers hebben een eigen bank, hier is het mogelijk om spullen te stallen. Er zijn ook guilds die over een eigen bank beschikken, al kan het zijn dat er dan bepaalde delen niet toegankelijk zullen zijn. Wil jij spullen van de hand doen of juist kopen, breng dan een bezoek aan het veilinghuis.

Feestdagen

In World of Warcraft zal de wereld elke dag ongeveer hetzelfde zijn, al zijn er bepaalde uitzonderingen. Tijdens enkele grote feestdagen worden er speciale evenementen georganiseerd, bijvoorbeeld met Kerst of Halloween. Daarnaast kan het weer ook elke dag verschillen, de enige dag is het grauw en de andere dag lekker zonnig.

Quests

Het is in World of Warcraft ook een mogelijkheid om quests te voltooien. Deze missies leveren in het beste geval namelijk ervaringspunten op, wat vervolgens kan uitmonden in een beloning en een hoger level. Hoe verder een speler komt, des te meer gebieden er toegankelijk worden.

Online wedden op World of Warcraft

Er worden met grote regelmaat toernooien en evenementen georganiseerd binnen de eSports. Een van de bekendste games hierin is World of Warcraft. Hierdoor is het mogelijk om bij een online bookmaker te wedden op dit immens populaire computerspel.

Nieuws en Updates

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld jegens fantasiepersonages, niet-levensecht geweld jegens menselijke personages en niet al te grof taalgebruik.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...