Call of Duty: Black Ops 4

Over Call of Duty: Black Ops 4

Met de ontwikkeling van Call of Duty Black Ops 4 is de meest gespeelde serie Call of Duty uitgebreid aangevuld. De geheel nieuwe game ervaring zorgt er met een Black Ops Community voor dat je op nog meer manieren kunt spelen met vrienden dan ooit eerder mogelijk was. Bij Call of Duty Black Ops 4 wordt de lat vooral hoog gelegd op het gebied van de Multiplayer modus.

Je hebt daarbij allerlei tactische gameplay opties beschikbaar en kunt zelfs ook uit meerdere personages kiezen. Daarnaast zijn er nog de drie Zombie ervaringen die je kunt genieten, waarmee dit de grootste lancering is die uitgebracht is als we kijken naar eerdere versies. Verder is het zo dat je via het Black Ops universum ook nog de Battle Royal ervaring Blackout kunt krijgen, waarbij de bekende personages en locaties van de 4 Black Ops spellen naar voren komen.

Multiplayer Black Ops 4

De meest tactische opties voor het spelen van de Multiplayer mode vind je toch wel terug in Call of Duty Black Ops 4. Hierbij kun je rekenen op hevige grondgevechten, waarbij de Multiplayer optie zich afspeelt tussen Black Ops 2 en het bekende Black Ops 3. Tijdens deze modus gaat het dan ook eigenlijk om een voorloper op de Specialists en de achtergrond verhalen die erbij horen. De Multiplayer modus is toegevoegd om spelers meer keuzes te bieden, te belonen voor een intensievere wedstrijd ervaring en verschillende speelstijlen aan te kunnen nemen.

  • Specialists

Bij het spelen van Call of Duty Black Ops 4 heeft iedereen een eigen set unieke wapens en uitrusting beschikbaar. Het combineren van Specialists in deze game mode geeft je meer opties voor strategie en biedt spelers ook de mogelijkheid om creatiever te zijn.

  • Teamwork

Dat er nadruk gelegd wordt op het tactische spel van Call of Duty Black Ops 4 wordt al gelijk duidelijk vanaf het moment dat je het teamspel gaat spelen. Daarbij worden niet alleen beloningen gegeven voor individuele prestaties, maar wordt ook naar de complete team prestatie gekeken. Het gaat erom dat een speler die normaal sterk is alleen ook als team een prestatie neer weet te zetten en punten weet te scoren.

  • Speler ervaring

Bij de Call of Duty Black Ops 4 Multiplayer mode is ook het tempo van spelen verder door ontwikkeld. De snelheid van de speler wordt hiermee niet geremd. Daarmee heb je bovendien ook tactischere gevechten en deze verlopen uiterst vloeiend. De Multiplayer is uitgerust met grondgevechten, springen zonder stuwkracht en het muur rennen. Daarnaast is er ook een heel nieuw manual healtsystem aanwezig. Je hebt daarbij zelf de mogelijkheid om aan te geven wanneer de health van jouw personage hersteld moet worden.

Call of Duty Black Ops 4 Zombies

Vanaf het moment van uitkomen kun je bij Call of Duty Black Ops 4 ook drie verschillende zombie ervaringen beleven. Daarbij gaat het om een compleet nieuwe ervaring met nieuwe personages.

  • Voyage of Despair

Het “Voyage of Despair” speelt zich af op de RMS Titanic. In een geheel monumentale setting kun je daarbij de 4 hoofdspelers de waarheid laten ontdekken wat op die ene noodlottige avond is voorgevallen voor de passagiers.

  • IX

In het oude Rome komen de 4 hoofdrolspelers van Call of Duty Black Ops 4 terecht in een Colosseum, waar verschillende rituele opofferingen plaatsvinden.

  • Blood of the Dead

In deze modus binnen de Zombies verhaal lijn gaat het verder waar het eerder bekende Mob of the Dead is gestopt. De originele Zombies gaan daarbij op in een verhaallijn die draait om de vagevuur dimensie van Alcatraz.

Call of Duty Black Ops 4 Blackout

Gekeken naar het Call of Duty Black Ops 4 Blackout gedeelte zien we dat dit een heel nieuw deel is in de Black Ops Community. De nieuwe Battle Royale stijl modus is daarmee toegevoegd. Bij Blackout worden meer spelers dan ooit tevoren tegenover elkaar gezet in een speelmap. Dit is niet zomaar een map, want in de geschiedenis van Call of Duty is dit ook nog eens de meest grote map om in te spelen.

Deze enorme map is geïnspireerd door de eerdere maps waar je in kon spelen, waaronder Nuketown en Firing Range. Verder worden er ook klassieke Black Ops wapens geboden, waarbij verschillende soorten munitie en apparatuur gebruikt kan worden welke je binnen de map zal kunnen vinden. Uiteraard kun je ook voortuigen tegenkomen en deze besturen op zowel land, zee als in de lucht.

Online wedden op Call of Duty Black Ops 4

ER zijn op het internet verschillende evenementen te vinden die draaien op Call of Duty Black Ops 4. Goed om te weten is dat er meerdere bookmakers zijn waar je kunt wedden op Call of Duty Black Ops 4. Heb je dit nog niet eerder gedaan? Schrijf je dan bij een bookmaker in en profiteer van de welkomstbonus die aangeboden wordt. Ook voor jou is wedden op eSports immers een echte aanrader!

Nieuws & Updates
Call of Duty: Black Ops 4

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld tegen weerloze mensen.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...