Releasedatum Fortnite Chapter 2 Season 2 is bekend gemaakt

Voor de echte esports fans en trouwe spelers van Fortnite hebben wij goed nieuws. De releasedatum van Fortnite Chapter 2 Season 2 is namelijk bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen kan gespeeld worden vanaf donderdag 20 februari. Zet deze datum alvast maar in je agenda want de release van Fortnite Chapter 2 Season 2 wil je echt niet missen. Het nieuwe seizoen kan ook al direct gespeeld worden samen met de 11.50 update.

Wat kunnen we verwachten van de release?

Op donderdag 20 februari is het dan eindelijk zo ver; Fortnite Chapter 2 Season 2 gaat beginnen en als speler kun je direct aan de slag. Er is nog niet verteld wat we precies kunnen verwachten op de releasedatum en dit zal ook nog zeker geheim blijven tot 20 februari. We kunnen je wel alvast vertellen dat de nieuwe 11.50 update beschikbaar wordt gesteld op de dag van de release van Fortnite Chapter 2 Season 2. Voordat seizoen 1 ten einde komt komen er nog extra Overtime Challenges. Je kunt ook rekenen op een event dat maar liefst twee weken duurt. Zodra hier meer over bekend is zullen wij er meer informatie over geven.

Einde van seizoen 1

Een trouwe Fortnite-speler heeft een mail gestuurd naar Epic Games en hier heeft Epic Games snel op gereageerd. Door de speler werd gevraagd wanneer seizoen 1 officieel ten einde komt. De einddatum van seizoen 1 werd door Epic Games gegeven en dit zal zijn op 6 februari 2020. Dit is ook door de officiële Fortnite website beaamt. Je kunt dus ook alvast in je agenda zetten dat seizoen 1 van Fortnite op deze dag ten einde komt. Maar niet getreurd want Fortnite Chapter 2 Season 2 ligt al op je te wachten. Voordat je het weet is het donderdag 20 februari 2020 en kun jij Fortnite Chapter 2 Season 2 gaan spelen met ook nog eens een 11.50 update. Dit zijn erg mooie vooruitzichten!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...