Paddy Power

Over Paddy Power

Het Ierse gokbedrijf Paddy Power is één van de grootmachten binnen het online gokken en wedden. Paddy Power richt zich voornamelijk op de Britse markt, maar ook spelers uit andere landen kunnen dankbaar gebruik maken van het assortiment. Het enorme aanbod aan sporten is opmerkelijk te noemen, zo kan er ingezet worden op tientallen sporten waaronder natuurlijk eSports. Overige bekende sporten in het assortiment zijn voetbal, hockey, basketbal, tennis en Formule 1. Wie eens wat anders wilt kan ook een gokje wagen in het live casino, een spelletje bingo meespelen of zelfs pokeren.

Wedden op eSports bij Paddy Power

Paddy Power staat bekend om zijn unieke platform voor eSports. Het prachtige design en gebruiksgemak vallen direct op. Er kan ingezet worden op verschillende eSports evenementen en toernooien. Bekende games die voorbij zullen komen zijn League of Legends en Counter Strike: Global Offensive. Naar verwachting zal het aanbod binnen de eSports de komende jaren nog flink gaan groeien bij Paddy Power. Er kan ook live worden ingezet op de wedstrijden binnen de eSports, zowel op de computer, smartphone als tablet.

Stortingen en uitbetalingen

Nadat jij een account hebt aangemaakt bij Paddy Power is het zaak om de eerste storting te verrichten. Dit kan met enkele betaalsystemen, waaronder een creditcard, PayPal, Neteller en Skrill. Het gestorte geldbedrag staat normaliter binnen enkele secondes al op jouw speelaccount, waardoor er vrijwel meteen ingezet kan worden op de eSport wedstrijden.

Uitbetalingen kunnen worden uitgekeerd op jouw creditcard of Neteller/Skrill account. Binnen enkele werkdagen is een betaling verwerkt, soms duurt dit zelfs maar enkele uren.

Klantenservice van Paddy Power

De klantenservice van Paddy Power is de gehele dag bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Wij raden aan om gebruik te maken van de live chatfunctie, dit is gratis en verreweg het snelste. Er kan ook telefonisch contact worden gezocht, er staan enkel Engelstalige medewerkers voor je klaar. Vragen kunnen ook gesteld worden via de Social Media kanalen van Paddy Power, bijvoorbeeld via Twitter.

Paddy Power
Poster
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...