Rainbow Six Siege

Over Rainbow Six Siege

Voor iedereen die van tactische, team based shooters houdt is er Rainbow Six Siege. Dit spel combineert planning en strategie met originele gadgets en knallende actie. Veel fanatieke spelers van first person shooters hebben lang moeten wachten op een schietspel waarbij je daadwerkelijk na moet denken. Elke ronde van Rainbow Six Siege is anders en daardoor ontzettend spannend.

Twee teams van vijf tegen vijf

Bij Rainbow Six Siege speel je met een team van vijf tegen een ander team van vijf. Om en om ben je het verdedigende of het aanvallende team. Aan het begin van elke ronde kies je een operator. Die zijn verdeeld in verdedigers en aanvallers. Elke operator heeft een eigen uitrusting. Je hebt uiteraard een wapen en afhankelijk van je operator bijvoorbeeld een granaten, een deployable shield, een rookgranaat of een flash bang. Verder heeft elke operator een unieke speciale ability. De makers van Rainbow Six Siege zijn erg creatief geweest en de abilities verschillen onderling sterk. Sommige operators kunnen allies healen, anderen kunnen door rook heen kijken en weer anderen zijn in staat om speciale traps neer te leggen.

Alles voor de breach

Bij elke ronde zit het verdedigende team ergens verstopt in een gebouw. Zij verdedigen bijvoorbeeld een bom of een hostage. Het aanvallende team probeer het andere team op te sporen. Dat doe je in eerste instantie met rijdende camera’s. Vervolgens is het belangrijk dat je bij de verdedigers in de buurt komt. Daarvoor zul je fortifications moeten opblazen. Bijna alles kan kapot bij Rainbow Six Siege.

Je kunt er dus nooit vanuit gaan dat je veilig zit. De aanvallers proberen door een breach een opening te forceren. Dat is meestal het belangrijkste onderdeel van een ronde. Als aanvaller moet je een gat in de verdediging zien te maken zonder dat je daarvoor verliezen leidt. Vanzelfsprekend proberen de verdedigers dit te voorkomen.

Tactiek is cruciaal

Zoals gezegd is Rainbow Six Siege een uiterst tactische shooter. Je kunt met een goede strategie winnen van een team van spelers die veel beter kunnen schieten. De operators in Rainbow Six Siege zijn eenvoudig dood te schieten. Als je een verrassende angle weet te vinden dan win je vrijwel altijd het vuurgevecht. Dit spel is voor mensen die na willen denken.

Ook moet je soms flink wat geduld hebben. Het verzamelen van informatie is cruciaal. Natuurlijk kun je ook verrassend uit de hoek komen door roekeloos naar binnen te stormen. Dit kan resultaat opleveren, maar meestal zal dat niet het resultaat zijn waar jij en je team op hopen.

Nieuws & Updates
Rainbow Six Siege

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld tegen weerloze mensen.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...