De nieuwe patch 6.30 van Fortnite is een feit

Fortnite heeft een nieuwe patch gelanceerd en je zal niet worden teleurgesteld. Je komt onder andere in een esport gevecht terecht tussen de twee grootste voedselketens in het spel, Durrr Burger en Pizza Pit. Er is een torentje waar je kunt gaan zitten om gehakt te maken van je tegenstanders. Zoals gewoonlijk zijn tactische beslissingen en een goede verdediging essentieel bij het spelverloop. In de nieuwe patch 6.30 van Fortnite vind je een aantal toevoegingen waarmee het spel nog spannender wordt dan voorheen.

Battle Royale torentje

Het torentje is een nieuw element onder Battle Royale en je vindt het terug in het “trap” menu van je inventaris. Je kunt het gebruiken om van te schieten, er is onbeperkt ammunitie aanwezig en er is een zetel achterin waar je op plaats kunt nemen. Het torentje vormt dan ook een centrale plek in de patch en is een plek die beide teams graag willen beheren. Dit klinkt goed, maar aan de andere kant kan je torentje oververhit raken, het kan worden overgenomen door de vijand en het kan worden opgeblazen. Het is daarom erg belangrijk dat je je torentje goed gebruikt en verdedigt, anders ben je het kwijt.

Food Fight

De patch begint als de spelers zich verdelen in twee afdelingen, namelijk Team Burger en Team Pizza. Ze moeten hun restaurant ombouwen naar een basis die goed te verdedigen is en proberen het hoofd van de mascotte van de tegenstander uit te schakelen. Er is een tijdelijke scheidslijn tussen de teams, waardoor ze tijd hebben om een goede verdediging op te bouwen. Er mogen geen explosieven gebruikt worden in het spel, maar er is extra ammunitie en er worden andere middelen beschikbaar gemaakt waarmee je je kunt verdedigen en in de aanval kunt gaan.

Het zweefvliegtuig

Zoals als eerder aangekondigd, is de glider re-deploy verwijderd van alle standaard game modes. Als je je zweefvliegtuig opnieuw wilt activeren, dan heb je een jump pad of een rift-to-go nodig. Behalve dat zijn er een paar kleine veranderingen in de wapens of in de mechanica van het spel. De bijl zal 20 punten schade aanrichten in plaats van 10 wanneer het wordt gebruikt als een handwapen. Omdat je minder mobiel bent geworden zonder zweefvliegtuig wordt het quadcrasher spawn rate verhoogd van 50% naar 100%.

Een spannende toevoeging

Al met al is Patch 6.30 een spannende toevoeging aan het spel met een boel extra uitdagingen. Het grote voordeel is dat er weinig andere veranderingen worden toegepast en dat de patch dus naadloos aansluit bij het spel dat je al speelde. Het torentje voegt een interessante tactische dimensie toe en je zal alles op alles zetten om dit te verdedigen. De nieuwe patch 6.30 van Fortnite is dus zeker de moeite waard.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...