De nieuwe patch voor Fortnite brengt welkome veranderingen

Na de Halloween patch met bijkomende events is het weer tijd voor een reguliere patch van Fortnite. De makers van Fortnite hebben een aantal veranderingen doorgevoerd. Die zullen voor sommige gamers als een verrassing komen. De fanatieke leden van de Fortnite community waren waarschijnlijk al wel op de hoogte van de aankomende veranderingen. Hoe dan ook, de patch is nu hier en de details zijn uiteraard bekend gemaakt. Het is geen grote patch, toch zitten er een aantal updates en veranderingen in die het verloop van een potje Fortnite kunnen veranderen. Om te winnen met een competitieve game zoals Fortnite is het cruciaal dat het spel helemaal geen geheimen meer voor je heeft.

Het nieuwe wapen is gebaseerd op een klassieker

De meest opvallende verandering is het nieuwe wapen. Dat is een heavy assault rifle die behoorlijk wat damage doet. Fans zaten al even te wachten op dit nieuwe wapen. Het is gebaseerd op de meest verkochte assault rifle van de wereld, de AK-47. De verwachting is dat het wapen ook in dit spel snel tot de favorieten van gamers gaat behoren. Er zitten 25 kogels in een magazijn. Dat is redelijk standaard. De fire rate van 3,75 is ook niet meteen de reden waarom spelers dit wapen graag willen hebben. Het is met name de damage per schot waardoor de AK van Fortnite gewild zal zijn. Met 44 tot 48 damage per schot valt de damage vrij hoog uit voor een assault rifle. In combinatie met de fire rate en de magazine size is dit een erg krachtig wapen.

De samenwerking met NFL brengt nieuwe outfits naar Fortnite

De makers van Fortnite hebben een samenwerking aangekondigd met de NFL. Dat betekent dat je outfits kunt verwachten die gebaseerd zijn op American Football. Dat is natuurlijk leuk als je van de sport houdt. Omdat in Nederland de NFL niet heel populair is zal dit voor de meeste Nederlandse Fortnite spelers niet heel interessant zijn.

Een tijdelijke nieuwe mode

Fortnite wordt eigenlijk alleen maar als Battle Royale gespeeld. De makers hebben nu een nieuwe tijdelijke nieuwe mode beschikbaar gesteld. Deze heet Team Terror en daarbij nemen twee teams van 32 spelers het tegen elkaar op. Team Terror lijkt een test te zijn en bij veel positieve reacties kan het mogelijk een permanente game mode worden. Bovendien kun je extra loot verwachten als je deze mode speelt. Er zit nog een tijdelijke mode in de patch. Blitz is, zoals de naam al doet vermoeden, een snelle game mode. Het is in principe hetzelfde als de standaard Battle Royale mode in Fortnite. Bij Blitz zullen spelers sneller naar het midden gedreven worden en begint iedereen met een betere uitrusting. De verwachting is dat deze game mode voor extra spektakel gaat zorgen. Natuurlijk zitten er ook weer een aantal bugfixes in deze nieuwe patch. Jammer genoeg zijn de leuke extra’s van de Halloween patch wel weer uit het spel gehaald. Je kunt tegenstanders dus niet meer het leven zuur maken met de vermakelijke pumpkin launcher.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...