Patch 12.4 is de nieuwste update voor Hearthstone

Hearthstone’s nieuwe patch is beschikbaar en geeft het spel een aantal leuke vernieuwingen. Hearthstone draait natuurlijk helemaal om kaarten en het is dus niet verwonderlijk dat er weer veel nieuwe exemplaren bijkomen met deze patch. Er zitten basic kaarten en speciale kaarten bij. Natuurlijk is er ook weer ruimte voor een aantal kleine bugfixes en optimalisatie.

Vier nieuwe standaard kaarten

De nieuwe kaarten van patch 12.4 zijn al behoorlijk wat weken geleden aangekondigd. Oplettende en ervaren spelers konden deze kaarten zelfs al langer zien aankomen. Drie classes uit Hearthstone, namelijk de Rogue, Warlock en Mage hebben namelijk kaarten verloren. Daardoor hadden ze minder kaarten in hun arsenaal dan de andere classes. Door het toevoegen van deze 4 nieuwe kaarten is voor iedereen het totale aantal weer gelijk, en dat is natuurlijk wel zo eerlijk. Helemaal omdat het een zeer competitief spel is waarbij de kaarten die je in je deck hebt één van de belangrijkste factoren is. Meer kaarten betekent meer mogelijkheden en dus kunnen spelers laten zien hoe creatief en strategisch ze zijn.

Zo kun je de nieuwe kaarten krijgen

Omdat het om basic kaarten gaat kun je ze bovendien uit de standaard Classic packs krijgen. Elke keer dat je een pak openmaakt heb je de kans om één van de nieuwe kaarten te krijgen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ze te craften volgens het standaard systeem. Drie van de nieuwe kaarten zijn common, en kosten dus maar 40 dust. De vierde kaart is een epic variant en kost 400 dust.

Nieuw bundles vol kaarten

Rastakhan’s Rumble wordt in de nabije toekomst uitgebracht. Blizzard geeft spelers de mogelijkheid om packs voor dat event alvast te bestellen. Daarbovenop kunnen spelers weer gebruik maken van de 50-packs-for-50-bucks actie. Er is ook een tijdelijk en exclusief card pak te verkrijgen. Dat is de Rastakhan card pack en is alleen beschikbaar tot de Rastakhan’s Rumble released wordt. Blizzard lijkt ook geluisterd te hebben naar de community. Die wilden namelijk graag wat goedkopere opties om aan kaarten te komen. Er is nu een bundle beschikbaar met een premium Rastakhan card pack en 17 normale packs voor 20 euro.

100 miljoen spelers in Hearthstone

Hearthstone is natuurlijk immens populair, helemaal voor een kaartspel. Net zoals de andere games van Blizzard is het spel van hoge kwaliteit en kunnen spelers door de jaren heen bovendien rekenen op veel updates en nieuwe content. Blizzard is altijd druk bezig om de game nog beter te maken en de balans tussen classes en kaarten te verbeteren. Ook in patch 12.4 is er weer volop nieuwe content. Er komen nog meer nieuwe card packs, namelijk de Ready to Rumble, Frostwolf, Good Cheer en Third War packs. The Third War is beschikbaar voor spelers die de nieuwe editie van Warcraft III, Reforged, hebben aangeschaft. Ook zijn er updates doorgevoerd voor tablets en smartphones. Hearthstone zal vanaf nu nog soepeler draaien op mobile devices en dat komt het spelplezier uiteraard alleen maar ten goede.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...