De meest veelbelovende games die in 2019 uitgebracht worden

Het jaar 2019 is pas net begonnen. Maar toch zijn er al heel wat mooie games verschenen. Devil May Cry 5, Resident Evil 2 en Apex Legends zijn daar een paar voorbeelden van. Deze games kregen lovende reviews en worden met open armen ontvangen door de game community. Natuurlijk komen er dit jaar nog veel meer veelbelovende games uit. Hier zitten nieuwe titels tussen, maar ook lang verwachte opvolgers van immens populaire series.

Ruimte voor single player met Sekiro: Shadows Die Twice

Dark Souls was een van de grootste esport sensaties binnen de game wereld van de afgelopen 10 jaar. Het spel was de opvolger van Demon’s Souls. In een tijd dat multiplayer de meeste aandacht krijgt richtte From Software zich op met name op single player. Hoewel de Dark Souls serie natuurlijk ook een van de meest originele en interessante multiplayer opties hadden. Hierdoor konden spelers samen door levels heen, maar kon je ook elkaar wereld invaden en andere spelers het leven zuur maken. Met Sekiro: Shadows Die Twice belooft de ontwikkelaar dezelfde, immens hoge moeilijkheidsgraad van Dark Souls. Het verhaal speelt zich af in een fantasy versie van het oude Japen, en zal volledig single player zijn.

Bloedige gevechten in Mortal Kombat 11

De Mortal Kombat serie behoort tot de meest controversiële in de game wereld. Het spel kent een ongekende mate van geweld en bloed. Dat het elfde deel van de reeks dit jaar uitkomt laat wel zien dat deze controverse het spel niet veel kwaad heeft gedaan. Ook in dit deel vecht je één tegen één. De serie is uiterst competitief en ook deel 11 zal op grote e-sport toernooien vertegenwoordigd zijn.

Een open wereld in Gears of War 5

Gears of War was een van de grote, originele titels van de Xbox. De delen uit de serie zijn tegenwoordig ook allemaal speelbaar op de pc. Dat geldt ook voor deel 5, die op beide platformen uit zal komen. De shooter kenmerkt zich door de tactische gameplay met een slim systeem om dekking te zoeken achter obstakels. Spelers kunnen dat uiteraard ook in deel 5 verwachten. Daarbovenop zitten er nu open world gedeeltes in zodat je kunt genieten van meer vrijheid.

Vecht tegen corruptie in Tom Clancy’s The Division 2

Het eerste deel ven Tom Clancy’s The Division werd goed ontvangen. De ontwikkelaar belooft meer, groter en beter voor het tweede deel. Spelers nemen het met een team op tegen een corrupte overheid in de Verenigde Staten. Nieuwe features zijn onder andere 8 player raids en meer vrijheid. Het spel moet vanaf 15 maart 2019 beschikbaar zijn.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...