Gears of War 4

Over Gears of War 4

Voor iedereen die van knallende actie in de toekomst houdt is er Gears of War 4. Dit spel is één van de grote titels voor de Xbox. Gelukkig is er ook een versie voor de op pc. Gears of War 4 is een 3rd person shooter. Je kijkt dus niet door de ogen van je character, maar de camera hangt iets achter je personage. Dat is een belangrijke afweging die een developer moet maken als er voor een schietspel gekozen is. Met een 1st person perspective is het vaak makkelijker om te richten met je wapen. Een 3rd person perspective is beter om bepaalde actie sequences op een mooie en effectieve manier over te brengen. In Gears of War 4 wordt meer dan genoeg geschoten, maar er is dus ook veel aandacht voor andere vormen van actie.

Duik achter cover

De eerste Gears of War was revolutionair omdat er gebruik werd gemaakt van een vernieuwend cover systeem. Daarmee konden spelers achter objecten schuilen en door om de hoek te kijken de tegenstander onder vuur nemen. Dit systeem keert uiteraard weer terug in het vierde deel van de serie. Ook kun je naar voeren chargen en je tegenstander een beuk verkopen. Gears of War 4 is een actiespel pur sang. Je schiet je weg naar de overwinning terwijl je rent en springt. Ondertussen vliegen de kogels en granaten je om de oren.

Speel samen met een vriend

De hele campaign van Gears of War 4 is speelbaar samen met een vriend. De serie leent zich uitstekend voor een dergelijke aanpak. Het is nog leuker om met z’n tweeën een gigantische chaos te veroorzaken. Het is duidelijk dat de developers hebben gekozen voor een minder serieuze aanpak. Dat pakt perfect uit, want Gears of War 4 is van begin tot eind een spectaculaire ervaring. Dit deel uit de serie is overigens ontwikkeld door een andere developer.

Gears of War 4 heeft een uitgebreide multiplayer mode

Natuurlijk mag een multiplayer mode niet ontbreken bij Gears of War 4. Deze is, net als de single en co-op campaign, chaotisch en daardoor extra vermakelijk. Ondanks de minder serieuze toon van Gears of War weten de ontwikkelaars de chaos van een vuurgevecht op een geweldige manier naar je scherm te brengen. De multiplayer is waarschijnlijk het gedeelte van het spel waar je het meeste tijd door zult brengen. Het is goed om te weten dat er een aantal verschillende modes en een flink aantal maps. Al met al is Gears of War 4 een geweldige actie game waarmee spelers zich lange tijd kunnen vermaken.

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld tegen weerloze mensen.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...