Azeroth basis voor Hearthstone’s Hallow’s End evenement

Elk jaar is er rond Halloween een speciaal event in Hearthstone. Dit jaar is dat natuurlijk niet anders. Het populaire online kaartspel staat vanaf 17 oktober volledig in het teken van Halloween. Dit jaar is het toneel Hallow’s End. Voor spelers die bekend zijn met Azeroth en World of Warcraft komt dat waarschijnlijk bekend voor.

Een gratis kaart voor elke Hearthstone speler

Het evenement vindt van 17 tot 31 oktober plaats, de typische Halloween periode. Elke speler die tijdens deze periode inlogt krijgt een gratis kaart. Dat is wel voor iedereen dezelfde kaart. Dat is overigens wel een erg leuke en goede kaart, namelijk de gouden Witch’s Cauldron. Deze geeft je een random Shaman Spell in je hand wanneer er een minion van je dood is gegaan. Als je de kaart niet wilt gebruiken dan kun je er 400 dust voor krijgen. Dat is ook niet verkeerd. Bovendien is het natuurlijk een gouden kaart. Dat kan fanatieke verzamelaars helpen om hun collectie compleet te krijgen.

Een ticket voor de Arena

Iedere speler die Hearthstone tijdens deze periode speelt krijgt een Arena ticket. Daarmee kun je deelnemen aan het Arena Event. Hierbij kun je niet één, maar twee classes kiezen. Ook kun je een deck maken met kaarten van twee classes. Dit zorgt voor veel diversiteit en ongetwijfeld verrassende en hilarische gevechten tussen spelers. Een mogelijkheid voor creatievelingen en strategische genieën om hun klasse te laten zien.

Twee Tavern Brawls

Net zoals elk jaar is er weer een Tavern Brawl. Dit jaar zijn het er zelfs twee. De eerste vindt tussen 17 en 22 oktober plaats. Spelers kruipen daarbij in de huid van een monster van de Witchwood’s Monster Hunt single player missie. De andere heet The Headless Horseman Rides Again. Deze begint op 24 oktober en is op 29 oktober afgelopen. Daarbij krijgt elke speler een random deck met kaarten. Deze bestaan uit kaarten van verschillende classes. Ook is je hero power random. Oftewel, hierbij moet je ook creatief te werk gaan om je tegenstanders te verslaan.

Een nieuwe bundle om te kopen

Tijdens dit event kun je ook een unieke card bundle kopen. Hierbij krijg je in ieder geval beschikking over Sir Annoy-o, een paladin hero. Deze bundle heet, heel toepasselijk, de Hallow! Hallow! Bundle!

Halloween en de Headless Horseman

De Headless Horseman is inmiddels een begrip geworden binnen Hearthstone. Ook dit jaar keert hij weer terug en dat zullen spelers weten ook. Natuurlijk is de Headless Horseman niet alleen bekend van Hearthstone. Binnen de Europese folklore is er ook veel te doen om de Headless Horseman. Het is een man op een paard die zijn hoofd heeft verloren. In sommige verhalen neemt hij zijn hoofd onder zijn arm mee en in andere legendes is hij op zoek naar zijn hoofd. In de moderne tijd is de Headless Horseman het meest bekend van het verhaal en de verfilming van The Legend of Sleepy Hollow. In Hearthstone is de Headless Horseman gek genoeg niet hoofdeloos. Zijn hoofd is wel een soort spookachtige, doorzichtige verschijning terwijl de rest van zijn lichaam ondoorzichtig is.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...