Winter Wonderland van Overwatch is weer terug in 2018

Fanatieke spelers van Overwatch zijn er inmiddels wel aan gewend. Aan het einde van het jaar is het tijd voor het Winter Wonderland event. Ook voor 2018 heeft Blizzard wederom een event voor Overwatch gemaakt met kerstmis en het nieuwe jaar als centrale thema’s. Vanaf 11 december kunnen spelers de sneeuw in. Het event duurt tot 2 januari. Meer dan tijd genoeg om dus om de nieuw mode uit te proberen, de unieke kostuums te unlocken en andere extraatjes te ontdekken. Vorig jaar was Winter Wonderland een enorm succes. Ook dit jaar lijkt Blizzard veel tijd in het evenement te hebben gestoken.

Feestelijke sfeer in de World map

Alles van Overwatch wordt in de wintersferen ondergedompeld. Je kunt dus verwachten dat de hele map onder de sneeuw ligt. Verder zijn er allerlei kleine details die alles te maken hebben met het kerstseizoen. Het is ook de verwachting dat battles tijdens de nacht uitgevochten zullen worden. Dan komen de vrolijke kerstlichtjes natuurlijk pas helemaal tot leven. Bovendien krijgt de hele map een andere uitstraling. De veranderingen in de belichting zouden zomaar een impact kunnen hebben op hoe de game gespeeld wordt.

Twee unieke game modes maken een terugkeer

Volgens experts zullen twee bekende game modes wederom speelbaar zijn tijdens Winter Wonderland van 2018. Dat zullen Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt zijn. In vorige edities waren deze modes een enorm succes. Het is een luchtige afwisseling op de andere modes, die soms wel erg serieus kunnen worden. Bij Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt staat het spelplezier weer helemaal centraal. Toch zijn er ook spelers die verwachten dat in ieder geval één van deze twee game modes in een competitieve mode gespeeld kan worden. Dat deed Blizzard eerder al met Lucio Ball. Het is nog even afwachten of dat het geval gaat zijn tijdens deze editie van Winter Wonderland. Het zou natuurlijk ook mogelijk zijn dat er een volledig nieuwe game mode bijkomt.

Nieuwe cosmetische items zijn helemaal in stijl met het thema

Overwatch is Overwatch niet zonder de uitgebreide selectie van cosmetische items. Spelers besteden behoorlijk wat tijd en geld om kleding, hoedjes en geluidseffecten voor hun favoriete heroes te unlocken. Deze zullen natuurlijk ook allemaal geïnspireerd zijn door het winterse thema. Emotes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Het is nog niet helemaal duidelijk welke skins dit precies zullen zijn. Er is wel een leak die suggereert dat er een skin uitkomt die Figure Skater heet. Dat lijkt natuurlijk helemaal te passen bij de rest van het thema. Nu nog even afwachten voordat het bekend is voor welke hero deze skin is. Spelers van Overwatch kunnen vanaf 11 december kerst gaan vieren in hun favoriete gamewereld.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...