Spelen op Heartstone: Malygos Druid

Ben jij op zoek naar alle ins en outs van Heartstone: Malygos Druid? Hier lees je welke decks passen bij welke strategieën en waarom. Malygos Duid is een authentieke stijl deck waarin ervaren spelers de doorslag geven om met een rustige, maar aanvallende strategie elke tegenstander te overrompelen. Het gaat hierbij om een combi-deck, oftewel de dure kaarten en goedkope kaarten worden gecombineerd tot een ijzersterk deck. De eerste fase zal zich met name richten op het ‘overleven’, terwijl je daarna de tegenstander niet alleen van je af hebt geschut, maar ook nog eens de perfecte situatie hebt gecreëerd om 2x zo hard toe te slaan. Leer om de rust te bewaren en tegenstanders op het juiste moment te pakken.

De voordelen van een combo deck

Malygos Druid kent de goedkope spreuken van de Druid-class perfect te combineren met de verrassend sterke Spell Damage van de angstaanjagende draak Malygos. De gameplay keert terug naar de Boomsday Project. Het geeft je de kracht en mogelijkheden om dichter bij de tegenstander te komen en deze met één of twee stappen weg te vagen. Hiervoor heb je genoeg mana nodig, maar als je de strategie op de juiste manier uitvoert en geen gekke stappen zet dan gaat dat op de lange termijn zijn vruchten afwerpen. Eveneens maak je kans op een tweede Malygos voor slechts 4 mana, waardoor je meer kracht hebt om met relatief goedkope spreuken toch een keiharde aanval in kunt zetten. Alles komt neer op de strategie.

Strategie van Malygos Druid: 3 fasen

De early game in Heartstone: Malygos Druid is volledig gericht op verdedigen. Zorgen dat je de eerste aanvallen weet af te slaan, zodat je genoeg kracht kan verzamelen om op een later moment in de game genadeloos toe te slaan. Diverse Heartstone kaarten zoals de Armor geven je die mogelijkheid om de verdediging in een vroeg stadium in te zetten voor het fort. Deze slaan de minions af die ongetwijfeld in een vroeg stadium op bezoek komen. Het zijn relatief goedkope kaarten die aanvallend weinig teweeg brengen, maar je wel ademruimte geven om de opbouw van het rijk te verzorgen.

Naarmate de mid game vordert ga je op zoek naar zoveel mogelijk mana. De mana zorgt ervoor dat je met Malygos kunt gaan spelen en dat betekent dat je een écht combo deck krijgt met alle extra kansen. Met Wild Growth als voorbeeld kaart heb je genoeg reden om snel en simpel veel mana te verzamelen. Gaat het niet snel genoeg, dan kies je voor balans met de Swipe of Mind Control kaarten. Hoe langer de gameplay duurt, des te beter is het voor jouw strategie. In de late game heb je het voor elkaar gekregen om Malygos vrij te spelen en dan ben je klaar om de aanval in te zetten. De draak is vrijwel onoverwinnelijk in de aanval en verrast iedere verdedigende stelling. Ultimate Infestation of Malfurion The Pestilent kan je in deze fase kostbare tijd opleveren om zo de wedstrijd naar je hand te zetten. Met het combo deck compleet is het zaak om snel door de kaarten te gaan en toe te slaan op het juiste moment.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...