G2 Esports maakt een terugkeer voor Call of Duty Black Ops 4

Goed nieuws voor fans van Call of Duty. G2 heeft namelijk aangekondigd dat het weer deel zal nemen aan het nieuwe deel van de populaire reeks. Black Ops 4 is recentelijk uitgebracht en het spel heeft meteen een impact gemaakt. Mede daardoor heeft G2 besloten om deel te nemen aan het eerste seizoen van Black Ops 4.

Het team van G2 Esports

G2 Esports heeft een team van ervaren gamers samengesteld. Samen gaan zij proberen om een impact te maken in de competitieve wereld van de esports. Voor mensen die vaak kijken zullen er ongetwijfeld bekende namen tussen zitten. Het team bestaat uit Ricky “Ricky” Stacy, Brice “Faccento” Faccento, Martin “Chino” Chino, Rasim “Blazt” Ogresevic en Jacob “Decemate” Cato.

Oude bekenden van grote teams

Dat zijn dus behoorlijk wat bekende namen. Chino en Decemate hebben bovendien al eerder samen gespeeld. Dat was toen voor Team Envy. G2 Esports hoopt natuurlijk dat zij al goed op elkaar ingespeeld zijn en elkaar uitstekend aanvoelen. De grote uitdaging van nieuwe teams van die uit goede spelers bestaan is namelijk om goed samen te spelen.

Omdat Chino en Decemate elkaar al goed kennen is de kans groter dat dit proces sneller verloopt. De andere drie spelers uit het team van G2 Esports hebben ook al uitgebreide ervaring met Call of Duty. Zij komen uit teams die zijn opgeheven. Blazt en Ricky komen allebei van compLexity. Zij zijn dus ook al erg bekend met elkaar speelstijl. Faccento is uiteraard ook een gerenommeerde Call of Duty speler. Hij komt van team Echo Fox en is daarmee de enige die nog met niemand van het het nieuwe team van G2 Esports heeft gespeeld.

G2 Esports is een tijdje weggeweest

Fans hebben wel even moeten wachten op de terugkeer van G2 Esports. Dat doen ze dus bovendien met een geheel nieuw team. Begin 2017 was de laatste keer dat een team van G2 Esports heeft deelgenomen aan Call of Duty. Dat is al even geleden. Daarnaast hebben ze dus een geheel nieuw team. Het nieuwe deel van Call of Duty lijkt tot nu toe populairder te zijn dan een aantal voorgaande edities. De kans is dus groot dat G2 Esports er dit keer daadwerkelijk voor kiest om het team voor lange tijd aan te houden. De vorige Call of Duty’s hebben het veelal niet voor elkaar gekregen om veel spelers voor lange tijd te boeien. Dat betekent automatisch dat er minder mensen geïnteresseerd zijn om naar professionele spelers te kijken. De makers van de populaire franchise hopen dat het met Call of Duty Black Ops 4 anders is.

Kwalificatie voor de Call of Duty World League

Omdat G2 Esports een nieuw team is moeten ze zich nog wel kwalificeren voor de Call of Duty World League. Het ligt in de lijn der verwachting dat dit wel gaat lukken. Het team zit namelijk vol met talentvolle spelers. Als ze snel op elkaar ingespeeld raken dan is de kans groot dat ze er al bij zijn in Las Vegas, tussen 7 en 9 december.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...