OWL Paris heeft alleen Europeanen in het team

Overwatch League Paris is een professioneel e-sports team in de populaire team based shooter Overwatch. Het Paris team is één van de uitdagers uit Europa. In de OWL strijden de beste teams van over de hele wereld tegen elkaar. Het belooft weer een spannende strijd te worden met deze keer dus een team dat alleen maar bestaat uit spelers uit Europa.

De leden van OWL Paris

OWL Paris heeft een aantal bekende Overwatch spelers weten te verzamelen. En dat moet ook wel, want ze willen de strijd aangaan met de beste teams van over de hele wereld. In totaal bestaat het team uit negen spelers. Deze spelers zijn, Terence “soOn” Tarlier, George “ShaDowBurn” Gushca, Nicolas “NiCO” Moret, Damien “HyP” Souville, Harrison “Kruise” Pond, Benjamin “BenBest”Dieulafait, Finnbjörn “Finnsi” Jonasson en Roni “LhCloudy” Tiihone. Samen gaan zij proberen om het beste team van de wereld te worden.

SoOn is waarschijnlijk de bekendste naam in het team

Een aantal namen waren door kenners al wel verwacht. Natuurlijk waren er ook een aantal verrassingen blij. Veel kijkers en commentatoren zullen verbaasd zijn dat SoOn heeft getekend voor Paris. Hij heeft in de afgelopen periode namelijk behoorlijk naam gemaakt bij Los Angeles Valiant. Dat is een topteam binnen Blizzard’s Overwatch. Daar komt nog bij dat SoOn de hoogst gerankte speler van het team was. Vorige week werd er al door Los Angeles Valiant bekend gemaakt dat SoOn voor een ander team zou gaan uitkomen. Het was alleen nog niet duidelijk voor welk team dat zou zijn. Dat is nu dus bekend geworden. Kijkers en fans van e-sports uit heel Europa kunnen zich verheugen dat deze topspelers vanaf nu voor een Europees team speelt.

Het team is het allerbelangrijkste

Het team heeft behoorlijk wat talent weten te verzamelen. Zoals bij elke e-sports is het ontzettend belangrijk dat je goede en ervaren spelers in je team hebt. Net als bij traditionele sporten is het voor e-sporters niet vreemd om naar een ander team over te stappen. Dat houdt de sport verrassend en spannend. Je ziet in de e-sports dan ook veel wisselingen binnen teams. Zelfs de allerbeste teams veranderen regelmatig van line up.

Topsport en het samenbrengen van goede spelers

Het rekruteren van goede spelers is één ding, ze goed laten spelen is weer heel wat anders. Binnen Europa is het nieuws over de samenstelling van Paris met veel enthousiasme ontvangen. En dat is terecht, want het is een tot de verbeelding sprekende line up met veel topspelers. Toch moet er niet te vroeg worden gejuicht. Een groep goede spelers is namelijk niet per definitie ook een goed team. Hoewel de voortekenen natuurlijk erg goed zijn, zal alleen de toekomst ons kunnen vertellen of Paris daadwerkelijk potten gaat breken.

Tactisch samen spelen om te kunnen winnen

Als team zullen ze namelijk goed samen moeten spelen om het de beste teams moeilijk te maken. Overwatch is een shooter waarbij veel samen gespeeld moet worden. Daarom is het extra belangrijk dat alle spelers goed op elkaar ingespeeld zijn. Een team als los zand met veel individueel talent zal niet ver komen in de grote toernooien.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...