Na’Vi en Team Liquid door naar de halve finales in Counter-Strike: Global Offensive

EPICENTER is op dit moment onderweg in Moskou. In het populaire toernooi strijden de beste teams om de titel. Team Liquid en Natus Vincere zijn daarmee op de goede weg. Ze hebben een plek in de halve finales geboekt en zijn daarmee op de goede weg om in de finale te komen.

Klinkende overwinningen voor beide teams

Natus Vincere, of Na’Vi, is de winnaar geworden in groep A. Dat deden ze door op de laatste dag met 2-0 te winnen van de FaZe Clan. Het eerste team van elke groep plaatst zich automatisch voor de halve finale. Team Liquid is eerste geworden in groep B. Zij hebben AVANGAR verslagen. Dat deden ze eveneens met een 2-0 overwinning. Allebei de teams zijn dus eerste geworden in hun poule. Dat deden ze bovendien op overtuigende wijze. Ze hebben allebei al hun wedstrijden gewonnen.

Een mooie prijs voor de winnaar van EPICENTER

E-sports worden steeds populairder. Door het toegenomen aantal kijkers is er steeds meer geld beschikbaar voor de organisatoren van grote toernooien. Het EPICENTER toernooi in Moskou heeft een prijzenpot van 300.000 dollar.

De andere twee halve finalisten

Natus Vincere en Team Liquid spelen niet tegen elkaar in de halve finale. De winnaars van beide poules hebben de kans om elkaar in de finale te ontmoeten. Na’Vi zal spelen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen HellRaisers en AVANGAR. Ninjas in Pyjamas en Faze strijden tegen elkaar om een plek in de halve finale tegen Team Liquid. De finale wordt op zondag gespeeld. Dan wordt bepaald wie zich de kampioen van EPICENTER mag noemen.

De verliezers krijgen ook wat

Dat betekent dat er van de acht teams momenteel nog zes over zijn. Swole Patrol en Ence zijn afgevallen. Zij zijn allebei laatste geworden in de groep. Dat is natuurlijk teleurstellend voor beide teams. Toch kunnen zij ook nog rekenen op een klein aandeel van de 300.000 dollar die in totaal verdeeld gaat worden onder de deelnemers. De twee die als eerste af zijn gevallen krijgen elk nog 5000 dollar mee naar huis.

Counter-Strike Global Offensive blijft mateloos populair

Counter-Strike gaat al een aantal generaties mee. Het is een ontzettend populaire shooter. Dat was vanaf het begin eigenlijk al het geval. Door de jaren heen zijn er nieuwe delen uitgebracht en is er uiteraard het één en ander veranderd. Toch is de serie erg trouw gebleven aan het eerste deel. De nieuwe delen zijn vaak visuele updates met een aantal nieuwe elementen in de game.

De succesformule van Counter-Strike blijkt nog steeds bij veel mensen aan te slaan. Het is één van de meest gespeelde shooters van het moment. De game staat bekend om het precieze schieten, tactisch spel en snelle reacties. Het is een relatief realistische shooter. De wapens in het spel zijn gebaseerd op geweren en pistolen uit de echte wereld. Ze hebben daarnaast ook allemaal een specifieke terugslag. Bij Counter-Strike is het erg belangrijk dat spelers rekening houden met de eigenschappen van een wapen.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...