Smash Bros toernooi Metamorph 3.0 gewonnen door iStudying

In Groningen werd op 15 december 2019 het Metamorph 3.0 esport toernooi gehouden en deze is gewonnen door de Nederlandse iStudying. Er kwamen veel topspelers naar het toernooi in Groningen. Zo was Antireflex aanwezig samen met Loading en BeJay. De beste van allemaal was iStudying en dat resulteerde in de winst. Het derde team wat gekwalificeerd werd voor de Super Smash Bros Ultimate European Team Cup was het team van de Groningers Silvermirage, TSpoon en Nico.

Team met kwaliteiten

iStyding heeft veel kwaliteiten en heeft op het toernooi bewezen en laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Hij weet zich dan ook vaker te kwalificeren voor grote toernooien. Zo heeft iStyding ook het Super Smash Bros Ultimate toernooi gewonnen op Dutch Comic Con. Daarnaast heeft hij de 5de plek weten te bemachtigen op Lightning: Volume 3. Tijdens het Metamorph 3.0 toernooi wist hij BeJay één keer te verslaan. Antireflex is door iStyding maar liefst twee keer verslagen. Dat is een groot verschil vergelijken met Lightning: Volume 3 waarbij iStyding werd verslagen door Antireflex.

Het Groningse esport team Gin no Saji + Nico wist de kwalificatieronde te winnen. Het team bestaat uit Silvermiragen, TSpoon en Nico. Er zijn veel sterke teams door de drie van de acht kwalificatierondes gekomen. De uiteindelijke finale zal in 2020 gespeeld worden en Gin no Saji staat daar nu ook op de lijst. iStyding is door de vele winsten en hoge kwaliteiten nog steeds een sterke kandidaat van de Power Ranking.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...