Hoe de Star Wars the Rise of Skywalker première in Fortnite eruit zag

De echte fans van Fortnite weten uiteraard al lang dat er op 14 december 2019 een live esport event is gehouden voor de première van Star Wars: The Rise of Skywalker in Risky Reels. Wereldwijd werd er ingelogd op het spel maar op een gegeven moment liep alles vast. Niet alle spelers kwamen in het spel terecht en konden dus niet verder met inloggen.

Een week voordat het live event gehouden werd is er aangekondigd dat het Star Wars event gehouden zou worden. Dat zorgde voor een hoop publiciteit en ook de vele fans waren razend enthousiast. Epic Games raadde de spelers aan om de grote show te bekijken. De grote show zou om 20:00 uur moeten beginnen. Je kon al vanaf 19:30 zien dat de lobby er anders uit is komen te zien. Het spel kan nu ook alleen maar gestart worden voor ‘Live at Risky’ als gamemode. Er zijn een hoop veranderingen aangebracht.

Event uitgesteld

Omdat er veel problemen waren met inloggen bij de e-sporters liep alles licht uit. Om dit probleem voor de spelers zo goed mogelijk op te kunnen lossen heeft Epic Games besloten om het event iets later te starten. In plaats van dat het event om 20:00 uur zou beginnen werd het verschoven naar 20:10.

Aan het begint van het event konden de spelers genieten van een spectaculaire binnenkomt van het Milennium Falcon Space Ship. Daarna verscheen filmproducent J.J. Abrams op het podium. Om het voor elke speler zo duidelijk mogelijk neer te zetten werd er een groot scherm gebruikt. Op het grote scherm was de exclusieve scene te zien. Daarnaast verscheen er ook een bak waar spelers een lightsaber uit konden pakken. Werd je gepakt door de lightsaber? Dan keerde je terug naar het hoofdmenu.

Lightsaber challenges

Nadat het event was afgelopen verschenen er ook nieuwe challenges in het spel. Zo is er nu ook een lightsaber in het spel toegevoegd. Hoe je precies als speler aan de lightsaber kunt komen is nog niet duidelijk. Naast de lightsaber is er ook een Blaster toegevoegd. Dit is een groot vuurwapen waar je tegenstanders mee kunt doden. De vele veranderingen vallen bij de spelers en fans goed in de smaak!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...