Samenwerkingsevenement met Fortnite en Batman

Er zit overduidelijk iets leuks en spannends aan te komen. Het beloofd erg spectaculair te worden want Fortnite gaat weer een samenwerkingsevenement houden. Dit keer is de samenwerking met Batman. Op Batman Day, 21 september, heeft dit toernooi plaatsgevonden. Er kwamen bij dit evenement veel bezoekers samen. Op dit evenement zat de spanning er al snel in want er werd ook bekend gemaakt of er nieuwe dingen aan komen. En dat was ongetwijfeld het geval. Het is echt ontzettend spannend geweest bij het evenement dat opgericht is. En ook waren de esport bezoekers overrompeld door alles wat hier bij kwam kijken. Fortnite en Batman hebben dus echt een groot spektakel neer weten te zetten met een groot succes. Ze mogen er duidelijk trots op zijn want de echte fanatiekelingen staan nu al te popelen tot ze zelf aan de slag kunnen gaan met de nieuwe ontwikkelingen.

Ultieme make-over voor Tilted Town

Voordat dit evenement plaatsvond waren er al veel verwachtingen. Veel bezoekers voelden het al aankomen dat er iets groots ging gebeuren. Was het dat de Rift Zone in Season 10 omgetoverd zou worden tot Gotham? Of verwachtte de spelers juist dat Tilted Town als de thuisstad van Batman zou dienen? Het kon alle kanten op gaan maar bij dit evenement zijn alle verwachtingen overrompeld. Er is namelijk gekozen voor nieuwe wapens en nieuwe gadgets. Daarnaast was er ook te zien dat de iconische Batarang van de vigilante een boemerang is geworden in de vorm van een vleermuis. Dat past er uiteraard ontzettend goed bij. De leaker heeft ook een Grapnel Gun ontdekt. Ook komen er twee andere nieuwe gadgets bij. Denk bijvoorbeeld aan wapens. Dat er nieuwe wapens aan zitten te komen werd overigens al snel opgemerkt. Waarom? Er werden hints en tips gegeven over de Batman achtige locaties op de map van de battle royal. De echte fanatiekelingen wisten dus al snel wat dat betekende.

Alsof het allemaal nog niet genoeg was werd er ook aangekondigd dat er nieuwe cosmetische items aan zaten te komen. Er wordt verwacht dat het gaat om twee nieuwe gliders en een spray. Binnenkort komt ook de DC-film uit. Zou daar dan ook de Joker nog aanwezig zijn? Dat is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn in ieder geval erg hoog. Je kunt van te voren al verwachten dat er geen teleurstelling zal komen. Er wordt namelijk altijd goed ingespeeld van alle wensen en verwachtingen. Dat geldt uiteraard ook voor de nieuwe DC-film die uitkomt.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...