Bekerhouder voor Worlds 2019 ontworpen door Louis Vuitton

We kennen allemaal wel het dure maar altijd mooie merk Louis Vuitton. De ontwerper van dit merk is een echte ster en weet er altijd weer iets moois van te maken. Nu was het ook aan Louis Vuitton om de bekerhouder van de trofee te ontwerpen voor de League of Legend World. De koffer van de trofee is een echt plaatje geworden en is dan ook al direct goed in de smaak gevallen. Er kan veel van verwacht worden want Louis Vuitton heeft alle tijd en aandacht in dit ontwerp gestoken. Dat is er goed aan terug te zien want de koffer van de League of Legend Worlds-trofee is werkelijk oogverblindend.

Uniek design met hoge waarde

Als je de koffer van de trofee ziet weet je direct dat het een speciale koffer is waar je er geen twee van zal vinden. Dat klopt ook want van deze koffer is er slechts één gemaakt. We kunnen dus wel met zekerheid zeggen dat deze koffer uniek is en een duidelijke hoge waarde heeft gekregen. De koffer van de trofee heeft een prachtige print gekregen waardoor je aandacht direct getrokken wordt. De unieke beker wordt dus echt in een prachtige koffer vervoerd. Het unieke design die de koffer heeft gekregen voldoet echt aan alle verwachtingen. Het is daardoor echt al snel te gek om hier naar te kijken. Louis Vuitton heeft het dus erg goed aan weten te pakken.

Bekendmaking van de groepen

De groepen voor Worlds 2019 zijn ook bekend gemaakt. Er zijn veel teams gekwalificeerd. Elke groep zal nog door één team aan worden gevuld. De teams die deel uit mogen maken van een groep zulle zich zelf eerst moeten bewijzen. Zij moeten zich kwalificeren via de Play-In. Dit wordt lastig want er zijn veel team die in een groep terecht willen komen. Alleen de beste kunnen hier deel van uit maken. Voor nu zijn er al 4 groepen bekend gemaakt. Deze worden verdeeld in de groepen A, B, C en D. Groep A bestaat uit Esports, Griffin en Cloud9. In groep B kom je FunPlus Phoenix, J Team en GAM Esports tegen. Groep C is gevuld door SK Telecom T1, Fnatix en Royal Never Give Up. In groep D zitten Team Liquid, ahq e-Sports en Invictus Gaming.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...