Het volgende in-game Event komt eraan

Met grote dank aan een oplettende esport speler is het bekend geworden dat er een nieuwe in-game Event aan zit te komen. Dit keer zal Fortnite samen gaan werken met de horrorfilm IT: Chapter Two. Het beloofd erg spectaculair te worden. Zeker de mensen die de film IT heeft bekeken zal al kunnen bedenken dat het er bloederig en wild aan toe zal gaan. Wat we er van kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk maar eng en spannend wordt het wel.

Fortnite x IT

De film IT die vorig jaar uit is gebracht is een groot succes geworden. Het is een horrorfilm die niet geschikt is voor mensen die snel bang zijn. Jaagt iemand jou al snel de stuipen op het lijf? Dan kun je deze horrorfilm maar beter niet gaan kijken. Of het nog niet eng genoeg is heeft de IT: Chapter Two film een nog griezeligere verhaallijn gekregen. Pennywise is de enge clown die levende kinderen opeet. Om de kinderen te lokken neemt hij altijd een rode ballon mee. Zie jij de rode ballon voorbij komen? Dan kun je maar beter uitkijken. Een oplettende speler heeft tijdens het spelen van Fortnite een rode ballon gespot. Deze zweefde over de map en dit zorgde al direct voor een hartverzakking. De nachtmerrie blijkt nu dus echt werkelijkheid te worden want Fortnite zal met IT een samenwerking Event houden. Wij staan stiekem al te popelen want het beloofd een groot spektakel te worden.

Reken maar op veel spanning

Wie de film IT of de film IT: Chapter Two heeft gezien zal niet meer kunnen wachten totdat het samenwerking esport Event gehouden wordt. Het beloofd namelijk een echte topper te worden dankzij het grote succes van Fortnite zelf en ook door het grote succes van IT. Pennywise the Clown is een echte griezel en zorgt overduidelijk voor een extra dosis spanning. Voor jou als speler zal het dan ook al snel te gek worden om naar de in-game Event te gaan. De samenwerking laat nog wel heel even op zich wachten maar het zal niet extreem lang meer gaan duren. Na de officiële aankondiging zal het al snel plaatsvinden. Zeker als je kijkt naar de stroomversnelling waarin IT: Chapter Two is uitgekomen. De verwachtingen zijn groots en dat is maar al te goed te begrijpen. Zodra het officieel is aangekondigd door Fortnite zal de spanning nog hoger oplopen. Je kunt van te voren al veel verwachten want de samenwerking van Fortnite en IT beloofd ontzettend spannend te worden!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...