PlayerUnknown’s Battleground mobile krijgt nieuwe content

PlayerUnknown’s Battleground mobile wordt met de week populairder. De game werd natuurlijk al vreselijk veel gespeeld op de pc. Het spel is eigenlijk de grondlegger van de Battle Royale game mode. De nieuwe hit die door andere shooters massaal gekopieerd wordt. Ook de grote shooter series zoals Battlefield en Call of Duty proberen allemaal spelers voor zich te winnen door deze game mode te implementeren. Dat is eigenlijk een beetje triest. Battlefield en Call of Duty waren namelijk ooit de grondleggers van de moderne shooters. Het lijkt dat al hun ideeën op zijn en ze nu kijken naar wat kleinere ontwikkelaars doen. De makers van PlayerUnknown’s Battleground kijken vooruit en hebben hun game nu ook beschikbaar gemaakt voor mobile devices. Dat hebben ze zelfs zo goed gedaan dat ze de Mobile Game of the Year Award hebben gewonnen.

Nieuw wapen en een nieuwe wagen

Er zit behoorlijk wat nieuwe content in. Dat zijn veel cosmetische esports items, zoals kleding, gezichten, kapsels en versiering voor je wapen. Niet iedereen vindt dat interessant. Voor spelers die gewoon geïnteresseerd zijn in het spelen van het spel is er gelukkig ook genoeg nieuws. Het meest belangrijke in PlayerUnknown’s Battleground zijn waarschijnlijk de wapens. En daar is ook een nieuw exemplaar van. De nieuwe M762 is krachtig en zal de komende maanden zeker veel gebruikt gaan worden.

Aanpassingen en optimalisatie

De makers van PlayerUnknown’s Battleground zijn continue bezig met het optimaliseren van hun game. Dat is natuurlijk de reden dat het spel zo goed draait. Ook deze patch maakt het spel weer een stukje beter. Er zijn nu bijvoorbeeld dynamische weerseffecten in Sanhok. Verder is het chatsysteem verbeterd en is er een hardcore mode toegevoegd.

Royale Pass Season 4

Tencent Games heeft ook weer een nieuwe Battle Pass voor spelers die graag nieuwe items unlocken. Als je beschikt over de Royale Pass Season 4 dan krijg je dagelijks en wekelijks missies die je kunt voltooien. Als je dat lukt gaat je rank omhoog en kunnen andere spelers je prestaties zijn. Daarnaast kun je extra crates en currency verdienen. De patch is te downloaden in de store op je telefoon of tablet.

Nieuw pad voor mobile gaming

Tencent Games heeft met PlayerUnknown’s Battleground de game industrie gerevolutioneerd. Ze hebben laten zien dat je met originele ideeën de game wereld op zijn kop kunt zetten. Daardoor is hun spel vele malen populairder geworden dan games van grote ontwikkelaars. Battle Royale wordt inmiddels volop gekopieerd. Met de mobiele versie van PlayerUnknown’s Battleground laten ze zien dat ze niet stilzitten. Met het winnen van de Game of the Year Award hebben ze weer een enorme boost gekregen. Tencent Games laat aan alle andere ontwikkelaars zien wat de mogelijkheden zijn van het mobiele platform. Als de mobiele versie net zo’n succes wordt als de standaard versie van PlayerUnknown’s Battleground dan zullen andere ontwikkelaars ongetwijfeld het pad van Tencent Games wederom gaan volgen.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...