Overwatch team The New York Excelsior rekruteert topspeler Flow3r

De Overwatch League wordt door steeds meer esports liefhebbers gekeken. Het is dus ook steeds belangrijker voor topteams om de beste spelers te rekruteren. The New York Excelsior heeft daarin een behoorlijk slag geslagen. De Zuid-Koreaanse speler Hwang ‘Flow3r’ Yeon-oh zal namelijk in het tweede seizoen van de Overwatch League uitkomen voor dit ambitieuze team.

De sterke reputatie van Flow3r

Flow3r heeft al behoorlijk naam gemaakt. De meeste kijkers van Overwatch zullen ongetwijfeld van hem gehoord hebben. Hij maakt in 2017 al deel uit van het Zuid-Koreaanse team dat in de finale van BlizzCon het Canadese team wist te verslaan en daardoor kampioen werd. Hij speelde eerder voor Luxury Watch Red and Blue in zijn geboorteland. Flow3r stond voorheen bekend als nanohana.

Flow3r is een DPS player

Flow3r speelt eigenlijk altijd al DPS, Damage Per Second. Dat wil zeggen dat hij verantwoordelijk is voor het doen van veel damage tegen de tegenstanders. In Overwatch wordt deze rol ook wel ‘carry’ genoemd. Er zijn in totaal drie verschillende rollen die een speler kan vervullen. Dat zijn DPS, tank en support. Binnen deze drie verschillende rollen zijn er nog wel veel opties. Niet elke tank doet precies hetzelfde als de andere. Hetzelfde geld voor de DPS en support rollen.

Te jong om mee te doen

Flow3r is een enorm talent binnen Overwatch. The New York Excelsior heeft al eerder geprobeerd om hem een contract aan te bieden. Dat was toen voor seizoen 1. Het probleem was dat hij toen nog te jong was om een professioneel contract te mogen ondertekenen. Flow3r was toen nog pas 17 jaar. Nu hij 18 is geworden heeft The New York Excelsior meteen hun slag geslagen. Vanaf 14 februari van het komende jaar kunnen fans van The New York Excelsior dus eindelijk genieten van de kunsten van Flow3r.

Enthousiasme over Flow3r

Er hangt een behoorlijk hype om Flow3r. Het is nog een erg jonge speler en dat maakt het enthousiasme van de fans alleen maar groter. Hij staat al lang bekend als waarschijnlijk het grootste talent van Overwatch. Natuurlijk is hij eigenlijk al veel meer dan alleen een talent. Hij maakt immers deel uit van het team dat in 2017 Blizzcon wist te winnen. Hij is niet alleen erg goed, hij kan ook bijna elke DPS class in de game even goed spelen. Dat betekent dat je als tegenstander nooit weet wat je te wachten staat. Bovendien heb je als team erg veel flexibiliteit. Je kunt verschillende tactieken bedenken. Door het enorme talent van Flow3r is The New York Excelsior in staat om een team rondom hem te bouwen. Daarnaast is hij dus perfect in staat om zich aan te passen aan de rest van het team.

Het is gesuggereerd dat Flow3r zou cheaten

In het verleden is Flow3r vaak uitgemaakt voor cheater. Zijn niveau was zo hoog dat tegenstander niet konden geloven dat hij zonder hulp van hacks zou spelen. Inmiddels weten de spelers en kijkers van Overwatch wel beter. Het is pure skill waarmee Flow3r zijn tegenstanders van de map veegt.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...