League of Legends toernooi met een twist

Het is weer tijd voor het League of Legends All-Stars Event. Die gaat dit weekend weer van start en het belooft weer een spectaculaire editie te worden. In plaats van de standaard game mode worden er allerlei variaties gespeeld. Daar doen de beste spelers van de wereld aan mee. Dit evenement gaat vooral om de pure fun en veel minder om wie er uiteindelijk met de winst vandoor gaat.

Uniek format om deelnemers te selecteren

Het toernooi volgt een uniek systeem om te bepalen wie er allemaal mee mogen doen. Bovendien zijn er geen teams die worden uitgenodigd. Dat is normaal gesproken natuurlijk het geval. League of Legends is namelijk een team game waarbij een goede samenwerking tussen de verschillende leden cruciaal is om te kunnen winnen. Bij het All-Star Event is dat dus allemaal net even anders. Hier worden vanuit elke region twee spelers uitgenodigd. Dat gebeurt op basis van stemmen. Het kunnen daarbij professionele gamers zijn maar ook populaire streamers en andere persoonlijkheden die wat met League of Legends te maken hebben. Riot heeft dit jaar besloten dat de regions South Korea, China, Europa en Noord Amerika een extra afgevaardigde mogen sturen.

Populaire spelers doen mee

Zoals verwacht zijn er weer grote namen van de partij. Lee “Faker” Sang-hyeok is volgens velen de beste spelers van de wereld. Hij is erbij. Evenals Jian “Uzi” Zi-Hao, Michael “Imaqtpie” Santana, Kang “Cpt Jack” Hyung-woo en Rasmus “Caps” Winther. Bekende persoonlijkheden binnen League of Legends die uitgenodigd zijn kunnen verschillende rollen vervullen. Ze kunnen het natuurlijk op gaan nemen tegen andere spelers maar ook onderdeel uitmaken van het team dat de wedstrijden voorziet van commentaar.

Vermakelijk modes op het All-Star Event 2018

Er zijn een aantal verschillende modes om naar uit te kijken. De East vs. West All-Star showdown krijgt waarschijnlijk de meeste aandacht. Hier nemen de beste spelers van de zeven westelijke regions het op tegen de beste spelers van de zeven oostelijke regions. Dit is een best of three waarbij de teams elke ronde anders zullen zijn. Daardoor zullen de kijkers alle pro gamers aan het werk zien. Er is ook een 1v1 toernooi. Hieraan doen alle 32 pro players mee. De wedstrijden worden op de Howling Abyss afgewerkt. De eerste speler die zijn tegenstander dood maakt, 100 minions killed of een tower kapot slaat heeft meteen gewonnen. Verder zullen er een aantal verrassende modes worden gespeeld. Je kunt denken aan Ultra Rapid Fire en Nexus Blitz. Tijdens de tandem rondes moeten spelers samen één champion besturen, één heeft de muis vast en de ander heeft controle over het toetsenbord. Verwacht dus veel chaos en vermaak tijdens het All-Star Event.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...