FIFA 19 FUT team van het jaar

FIFA Ultimate Team is de populairst game mode van FIFA 19. Het is gebruikelijk dat er elk jaar een team wordt samengesteld van de beste spelers van het jaar. Bij FUT is het de bedoeling dat je een zo sterk mogelijk team samenstelt. Dat doe je door steeds betere spelers te kopen. Maar dat niet alleen, deze spelers moeten ook bij elkaar passen. Dat wordt gemeten met zogenaamde chemistry, die een waarde van 1 tot 10 kan hebben. In de eerste plaats moeten spelers op de juiste positie staan om veel chemistry te kunnen krijgen. Elke speler heeft een link met de spelers die er direct omheen staan. Als dat spelers van hetzelfde team, land of competitie zijn dan wordt de chemistry meter opgevuld. Een volle meter bekent optimale prestaties van een speler.

Speciale edities van spelers

Elke speler in FUT 19 heeft bepaalde esport stats. In het begin van het jaar heeft iedere speler een standaard editie. Als er goede prestaties worden geleverd kan een spelers speciale edities van hun kaart krijgen. Dat zijn versies die beter zijn dan de normale. Ze kunnen uitgeroepen worden tot speler van de week, speler van de maand of om een andere reden een speciale editie krijgen. De allersterkste versie is vaak te vinden in het team van het jaar. Het FUT 19 team van het jaar 2018 is onlangs bekend geworden. Hier ontbraken een paar opvallende namen.

Salah zit niet in het team

Het meest opvallend is dat Mohammed Salah geen plaats in het team heeft verdiend. Dat is EA Sports al op veel kritiek komen te staan. Salah had namelijk het seizoen van zijn leven en werd topscorer in de Premier League en uitgeroepen tot beste speler van die competitie. De Premier League is de grootste en rijkste competitie dus je zou daardoor verwachten dat Salah in het team van het jaar staat. Verder zijn opvallende afwezigen Antoine Griezmann, Jan Oblak en David Silva.

Deze spelers zitten wel in het team van het jaar

Op doel is er gekozen voor David de Gea, die een fantastisch seizoen heeft gehad bij Manchester United. In de verdediging staan Raphaël Varane, Sergio Rames, Nederlander Virgil van Dijk en Marcelo. Op het middenveld vormen Luka Modric, Kevin de Bruyne en N’Golo Kanté een zeer sterk trio. Voorin is het ook smullen met de jonge ster Kylian Mbappé, Christiano Ronaldo en natuurlijk de beste voetballer van de wereld Lionel Messi. Ondanks het ontbreken van een paar sterke spelers is het dus wederom een ongekend sterk team.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...