De verwachtingen voor de nieuwe patch van Overwatch

Blizzard brengt met de regelmaat van de klok updates uit voor Overwatch. Deze zitten bovendien boordevol met toevoegingen en extra’s. Ook deze winter kunnen de spelers van het spel weer de nodige veranderingen verwachten. Zoals elk jaar zal er ook weer een Winter Wonderland special event zijn. Fans van het spel zullen vol verwachting uitkijken naar de editie van dit jaar.

De special events van Overwatch

Alle special events van Overwatch worden altijd met veel enthousiasme ontvangen. Dat geldt voor Winter Wonderland, maar ook voor The Summer Games, Halloween Terror en Archives. Dat komt onder andere omdat er altijd een tijdelijke, verrassende game mode aan deze events verbonden zit. Bovendien zal de komende patch ook weer vol zitten met skins die exclusief zijn voor deze Winter Wonderland editie en zullen er de nodige voice lines worden toegevoegd. Meer dan genoeg om naar uit te kijken dus. De details van de nieuwe patch zijn officieel nog niet bekend gemaakt. Toch is het mogelijk om gerichte voorspellingen te doen op basis van geruchten en gelekte berichten.

De terugkeer van populaire maps

Naar alle verwachting zullen bekende klassiekers weer een terugkeer maken voor deze editie van Winter Wonderland. Spelers van Overwatch hebben zich in het verleden uitstekend vermaakt op de speciale maps voor dit event. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt weer voor een beperkt tijd speelbaar zullen zijn. Mei is sowieso het karakter uit Overwatch dat het meest verbonden is met de winter.

De game mode van dit seizoen

In het verleden was het niet mogelijk om Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt in een competitieve mode te spelen. Dat zal dit jaar waarschijnlijk veranderen. Deze voorspelling is vooral gebaseerd op Lucio Ball. Daarin was het voor het eerst mogelijk om een game mode uit een special event ranked te spelen. Helemaal voor fanatieke esports spelers zal dit uiteraard goed nieuws zijn. Dit kan echter ook een negatief effect hebben op Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt. Deze game modes zijn namelijk vooral gemaakt voor de pure fun. Als mensen het te serieus gaan spelen kan een deel van het plezier verloren gaan.

Nieuwe skins en dergelijke

Zoals altijd zullen er ook weer een hoop cosmetische items worden toegevoegd. Je kunt hierbij denken aan skins, voice lines en emotes. Spelers kunnen een hoop warme winterkleding verwachten. Hopelijk zitten er dit jaar ook weer een hoop onverwachte klassiekers tussen. Blizzard heeft al vaker laten zien erg verrassend en creatief uit de hoek te kunnen komen.

De datum van de patch is nog niet bekend

Het is nog niet bekend gemaakt van wanneer tot wanneer het speciale event plaats zal vinden. Uit een aantal gelekte berichten is het waarschijnlijk dat het event van 11 tot 31 december plaats zal vinden. In die periode zullen Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunt speelbaar zijn. Daarbovenop is het alleen tijdens die weken mogelijk om de exclusieve Winter Wonderland 2018 skins en andere cosmetica te unlocken.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...