De beste wapens in Apex Legends

Sinds de esport release van Apex Legends is het spel een enorm succes. Dat is verrassend, want tijdens de ontwikkeling ging de aandacht van veel game journalisten en gamers zelf uit naar hele andere games. De ontwikkelaar van het spel heeft bovendien relatief weinig geld en aandacht besteed aan de marketing van het Apex Legends. Het blijkt maar weer eens dat wanneer een spel goed genoeg is het vanzelf ontdekt en gespeeld gaat worden. Apex Legends heeft een grote groep fanatieke spelers. Het vinden van de juiste wapens is een belangrijk onderdeel in het spel en een cruciale factor om te kunnen winnen. In het relatief korte bestaan van het spel hebben een aantal wapens al een behoorlijke reputatie op weten te bouwen. Iedereen heeft zo zijn persoonlijke favorieten, maar er zijn wel een aantal guns die opvallend veel gekozen worden.

The Wingman is het beste pistool

Met 45 damage per schot en een potentieel van 90 damage bij een head shot is The Wingman een zeer krachtig pistool. Bovendien is het wapen op vrijwel elke afstand te gebruiken. Voeg daaraan toe dat je niet veel attachments nodig hebt om The Wingman effectief te maken en je hebt het ideale pistool gevonden.

R-301 Carbine is makkelijk te gebruiken

Van alle assault rifles is de R-301 Carbine waarschijnlijk de meest gebruikte. Dat komt omdat het wapen, net als The Wingman, erg flexibel is. Hij is goed op alle afstanden en heeft vrijwel geen attachments nodig om gebruikt te worden. De R-301 Carbine is bovendien zeer makkelijk te gebruiken omdat de recoil erg laag is. Zelfs als je zonder te stoppen blijft schieten kun je tegenstanders van een behoorlijk afstand raken.

Veel kogels per seconde met de R99

De R99 is niet zo makkelijk te gebruiken als de twee bovengenoemde wapens. Met enige oefening is heeft de R99 wel zeer weinig tijd nodig om iemand van 100 naar 0 HP te brengen. Je kunt het magazijn van 18 kogels namelijk in 1 seconde legen. Daarvoor zul je er wel voor moeten zorgen dat je de recoil onder controle krijgt.

Peacekeeper en de EVA-8 zijn de best shotguns

Shotguns zijn populair binnen Apex Legends. Vooral van dichtbij zijn ze erg dodelijk. De Peacekeeper en EVA-8 zijn waarschijnlijk de krachtigste shotguns. De Peacekeeper omdat deze het meeste damage per schot van dichtbij doet. De EVA-8 doet iets minder damage, maar is makkelijker in het gebruik. Dat komt omdat het patroon van de pallets die de shotguns schiet betrouwbaarder is. Daardoor zul je eenvoudiger de volledige damage van een schot kunnen doen.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...