Brawlhalla is ontzettend veel fun

Games spelen doe je vooral omdat het leuk is om te doen. Voor sommige mensen is het een baan maar voor de meeste is het toch vooral ontspanning. Het is natuurlijk wel leuk als het een competitieve game is die ook door professionele gamers gespeeld wordt. Het is voor ontwikkelaars van games vaak lastig om deze balans helemaal goed af te stellen. Met Brawlhalla is dat wel ontzettend goed gelukt. Hier wordt pure fun gecombineerd met skill.

Een brawler zoals Super Smash Brothers

Super Smash Brothers is één van de klassieke Nintendo games. Veel mensen zullen het spel gespeeld hebben en nog meer hebben er van gehoord. Het is een typische Nintendo game waar spelen met je vrienden een belangrijk onderdeel is. Het was makkelijk om mee te beginnen maar er waren bijna oneindig veel fijne kneepjes die je onder de knie kon krijgen. Het was easy to learn but difficult to master. Dit geldt ook allemaal voor Brawlhalla. Deze game is bovendien volledig gratis om te spelen. En dat niet alleen, het is op bijna elk platform te verkrijgen. Er is een versie voor de PC, de PS4, de Nintendo Switch en XBOX One.

Kies uit meerdere characters

Brawlhalla is een fighter game en daarvoor heb je natuurlijk verschillende karakters voor nodig. Er zitten er al meer dan 40 in Brawlhalla en daar komen er steeds meer bij. Onderling zitten er kleine verschillen tussen de characters en kun je ze bovendien aanpassen met verschillende wapens.

Lovende reviews van experts en gamers

Brawlhalla is inmiddels iets meer dan een jaar verkrijgbaar. Het duurde even voor het spel op gang kwam maar is inmiddels door een grote groep gamers ontdekt. De formule van Super Smash Brothers is uitstekend gebruikt om een nieuwe game te maken. Er zijn verschillende game modes en het is mogelijk om ranked te spelen. Door de diepgang van de gameplay is dit spel ook geschikt voor esports. Er zijn inmiddels al een aantal toernooien geweest met een mooie prijzenpot.

500.000 dollar prijzenpot tijdens Dreamhack

Als je de game wilt uitproberen dan kun je dat natuurlijk gewoon doen. Het spel is namelijk Free to Play en beschikbaar op elk populair platform. Je kunt natuurlijk ook kijken hoe de professionals het doen. In 2018 was er al een toernooi met een prijzenpot van 300.000 dollar. Tijdens Dreamhack 2019 spelen verschillende teams om in totaal 500.000 dollar. Het is een uitstekende gelegenheid om de professionals aan het werk te zijn en te aanschouwen hoe Brawlhalla echt gespeeld moet worden.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...