België host Red Bull Mobile Esports open

De kwalificatie voor het Red Bull Mobiele Esports Open evenement gaat binnenkort van start in België. Op 8 en 9 november kun jij jezelf kwalificeren voor dit prestigieuze toernooi en de strijd aan gaan met andere professionele Esporters. Wereldwijd spelen de beste Esporters uit de Electronic Sports League (ESL) tegen elkaar, waarbij dit jaar Clash Royale centraal staat. In de volledige maand november tot het begin van december vinden de kwalificatierondes plaats en winnaars uit 34 andere landen mogen afreizen naar Duitsland om deel te nemen aan de Red Bull Mobile Esports competitie. Ben jij erbij om op 8 en 9 november de strijd aan te gaan?

Clash Royale

De game Clash Royale is uitverkozen binnen de toernooi kwalificatie voor één van de grootste Esports evenementen ter wereld. Dit spel werd in 2016 geïntroduceerd door het Finse Supercell en behoort momenteel tot de meest gespeelde Esport games. Clash Royale heeft diverse decks in Arena 1 tot en met 6. Ervaren spelers weten hun weg naar de beste kaarten en weten welke strategie goed werkt. Gebruik je de trage kaart en bouw je versterking achter de muren van de koningstoren, of kies je snel voor een snellere kaart zoals de varkensruiter en prins om aan te vallen als de tegenstander het niet verwacht? Het is verstandig enkel aan te vallen wanneer je zekerheid hebt dat er ook drie konen te winnen zijn. Meerdere strategieën door elkaar helpen je om het ultieme doel te bereiken; kwalificatie voor het Red Bull Mobile Esports Open evenement.

Hou vast aan je stijl

Wil je ver komen in Clash Royale? Hanteer dan een eigen stijl en ga niet mee in het tempo van de gameplay. Jouw eigen deck kan zowel snelle als langzame, ofwel dure en goedkope kaarten bevatten met een strategie die perfect past binnen jouw stijl van spelen. Zowel de opbouwende speler als de snelle aanvaller maken middels hun eigen strategie kans op de meeste veroveringen. Hou rekening met het aantal Elixer dat je momenteel in bezit hebt en koop kaarten die je ook echt kunt veroorloven. Kies je voor een opbouwende stijl, dan heb je kaarten nodig met een hoge HP waarde. Kobolden hebben bijvoorbeeld een lagere HP waarde, maar deze zijn wel sneller en beter in de aanval. Vorm je eigen strategie en vorm een deck die past bij de verwachte speelstijl.

Road to the Red Bull Mobile Esports Open

Ben jij al klaar om de beste te worden in de Clash Royale strijd op 8 en 9 november? Zorg voor een perfecte voorbereiding, leer verschillende decks kennen en weet welke sterktes en zwaktes je helpen om jouw strategie tot in de puntjes uit te voeren. Voor mensen die eerder hebben deelgenomen aan grote Esports evenementen komt Clash Royale echter niet als een verrassing; deze game is al eerder toneel geweest voor grote Esports battles. Omdat steeds meer Esporters deze game echter beginnen te spelen is de concurrentie dit jaar zeker groter dan ooit. De road to the Red Bull Mobile Open is officieel begonnen. Schrijf je in en sta aan de aftrap op 8 en 9 november in België.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...