Ontdek nu de Trundle in de jungle

De jungle is één van de vijf posities binnen League of Legends. Als jungler maak je in het begin van de game neutral creeps dood en pak je buffs om sterker te worden. In de eerste fase van de game ben je eigenlijk de enige die in contact is met al je teamgenoten. Je gaat namelijk de hele map over en probeert, naast zelf te farmen, de drie lanes te helpen. Trundle is een erg goede pick voor spelers die graag in het begin al het verschil willen maken.

Trundle maakt jungle creeps snel dood

Een goede jungler kan neutral creeps snel doodmaken. En dat niet alleen, zo’n champion doet dat ook nog eens zonder veel health te verliezen. Trundle is daar een expert in. Daardoor kun je snel levelen en je team gaan helpen. Met Trundle is het vaak mogelijk om je team te helpen aan de felbegeerde first blood.

Welke route je kunt nemen met Trundle

De early game ganks zijn vaak vooral efficiënt in de bot- en midlane. Daarnaast moet je natuurlijk ook de red of blue buff snel pakken. Voor Trundle maakt het niet gek veel uit met welke buff je begint. Daarom beginnen jungles met Trundle vaak aan de zuidkant van de map, ongeacht of dat betekent dat je de red of blue buff in handen krijgt. Vanaf hier kun je snel proberen om een gank te doen in de botlane of de midlaner van de tegenstander het leven zuur te maken.

De trol is al erg sterk op level 3

Trundle is op level 3 één van de sterkste champions in de game. Daarom is het ook zo’n goede champion om snel te ganken. Je team krijgt bovendien veel map pressure omdat de tegenstander bang is dat de trollenkoning eraan komt. Dat helpt bijvoorbeeld erg bij het claimen van de eerste dragon.

Knuppel de tanks van de tegenstander tegen de grond

Trundle is bij uitstek goed tegen tanks. Als je ziet dat de tegenstander veel durable champions kiest dan is Trundle eigenlijk altijd een goede pick. Zijn ultimate shred namelijk tot wel 40% armor en magic resist van een tegenstander. Daarnaast steelt de ultimate health van de tegenstander op basis van de maximum hoeveelheid.

De items die je nodig hebt om de jungle te domineren

Met Trundle in de Jungle begin je natuurlijk gewoon met het standaard zwaard voor in de jungle. Daarna is het een goed idee om voor een Tiamat te kiezen. Dit is eigenlijk het item met de meeste prioriteit in de early game. Je kunt camps nog veel sneller clearen en bovendien doe je veel damage tegen tegenstanders. Probeer om genoeg geld te hebben voor een Tiamat en schoenen als je voor de eerste keer terug gaat naar de shop. Je kunt daarna je jungle item verder upgraden met de Cinderhulk Enchantment.

Items voor later in de game

Als je de jungle maar snel genoeg kunt clearen zul je snel geld verdienen. De Tiamat bouw je uit tot een Titanic Hydra. Daarna kies je vooral voor tank items met Trundle. De Spirit Visage is natuurlijk perfect omdat je dan nog sneller regenereert. Dit item is alleen overbodig als de tegenstander alleen maar AD heeft.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...