Fortnite achievements meer dan een beloning

Fortnite heeft recentelijk een speciaal soort achievement ingevoerd. Dat zijn zogenaamde pins. Naast een leuk icoontje kun je nog veel meer met een pin. Het is dus niet alleen nuttig voor spelers die graag willen laten zien hoe goed ze zijn.

Doe mee en win pins

Het nieuwe systeem met pins is sinds patch 6.10 ingevoerd. Deze pins gaan hand in hand met de, eveneens nieuwe, Events tab. Via deze tab kan elke Fortnite speler meedoen aan toernooien. Als je bepaald achievements behaald in deze toernooien dan kun je pins winnen. Deze zijn anders voor elk toernooi. Epic Games heeft via de events tab een systeem toegevoegd waardoor toernooien elke keer anders zijn. Je kunt dus maar tijdelijk meedoen aan een specifiek toernooi. Dat betekent dus ook dat je sommige pins slechts tijdelijk kunt winnen. En dan moet je het natuurlijk ook nog goed doen in een bepaald toernooi.

Wat je kunt met een pin

In eerste instantie is een pin een symbool die in je in je account kunt laten zien. Anders spelers, en dan met name je vrienden, zullen dit symbool zien. Het is dus een leuke manier om te laten zien wat je allemaal al bereikt hebt in fortnite. Sommige pins zullen uiteraard zeldzamer zijn dan anderen. Er komen waarschijnlijk pins die je erg veel prestige zullen geven. Dat is natuurlijk als je ze weet te bemachtigen. En dat is niet altijd even eenvoudig.

Doe mee aan exclusieve toernooien met specifieke pins

Voor nu geven pins je alleen nog maar gebruiken om te laten zien wat je kunt. Later zullen ze ook een soort toegangskaartje zijn voor bepaalde toernooien. Wanneer je een bepaalde pin hebt veroverd dan kun je meedoen aan speciale toernooien. Hoe moeilijker de pin te bemachtigen is, des te prestigieuzer is het toernooi waaraan je mee mag doen. Hierdoor worden de beste spelers automatisch bij elkaar gebracht.

Welke achievements je kunt halen om een pin te bemachtigen

Natuurlijk moet je die pins wel weten te verzamelen. Dat doe je dus gewoon door het spel te spelen. Maar dan wel via het Events tab. Je krijgt vervolgens te zien wat je moet doen om een bepaalde pin te behalen. De pins en de achievements zijn anders voor spelers die alleen spelen, spelers die in duo’s de strijd aangaan en spelers die met een squad proberen als laatste in leven te zijn in Fortnite.

Pins voor solo spelers

Solo spelers kunnen op verschillende manieren hun pins bemachtigen. Dat kun je doen door andere spelers dood te maken. Voor drie, vijf en zeven eliminaties krijg je een pin. Natuurlijk kun je ook pins verwachten als je ver komt en als één van de laatste in leven blijft. Je krijgt een pin als je bij de laatste 10 zit, wanneer je in de top 3 eindigt en natuurlijk een speciale pin wanneer je het voor elkaar krijgt om een game te winnen en een Victory Royale te behalen.

Pins voor duo’s en squads

Voor duo’s en squads zijn de achievements om pins te krijgen in principe hetzelfde. Je zult alleen meer kills moeten maken om de specifieke pins daarvoor te unlocken. Dat zijn 4, 6 en 8 kills voor duo’s en 6,9 en 12 kills voor squads.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...