Nieuwe content en mogelijkheden voor spelers van Fortnite

De nieuwe patch van Fortnite brengt een aantal interessante elementen met zich mee. Het is inmiddels alweer tijd voor patch 7.20 van dit toch nog relatief jonge spel van haar ontwikkelaars. Ook markeert deze patch de terugkeer van een populaire mode onder fanatieke Fortnite spelers.

Sneaky Snowman springt het meest in het oog

Een aantal aanpassingen in de game waren al wel verwacht. Er zijn uiteraard de standaard balans update en de toevoeging van een aantal cosmetische items. Voor veel spelers kwam de Sneaky Snowman daarom ook als een verrassing. Het is een zeer verrassend wapen waarvan verwacht wordt dat het veel gebruikt gaat worden. Met primary fire gooi je een projectiel dat in een sneeuwpop verandert als het neerkomt. Door secondary fire te gebruiken kun je als speler in deze pop kruipen. Je bent hierdoor totaal onzichtbaar en anders spelers zien alleen de sneeuwpop. Het mag duidelijk zijn dat dit op maps met een winterthema en veel sneeuw beter werkt dan op een Fortnite map in de woestijn. De pop fungeert ook metten als een schild met 100 hp. Je kunt gewoon lopen als je in de sneeuwman zit. Het is alleen niet mogelijk om te bouwen of een ander item te gebruiken. Het is de verwachting dat deze sneeuwpop voor een hoop hilarische momenten gaat zorgen.

De terugkeer van een populaire game mode

Sniper Shootout LTM is een tijdelijke game mode. Deze was de laatste keer dat hij beschikbaar was ontzettend populair. Je kunt in deze mode als speler alleen gebruik maken van wapens met een scope. De nieuwe versie is wel iets anders dan de vorige. Je hebt bijvoorbeeld ook sniper rifles met een geluidsdemper erop. Dat zal ongetwijfeld tot nieuwe mogelijkheden leiden. Ook heb je de mogelijkheid om een Legendary Scoped Pistol te vinden.

Nieuwe challenge voor Fortnite

De nieuwe challenge heet Save the World. Dat belooft alvast veel goed. In deze mode moet je het opnemen tegen vijanden die steeds sterker worden wanneer ze aangevallen worden. De truc is dus om ze snel en effectief uit te schakelen. Wanneer je er lang over doet, zal het namelijk alleen maar lastiger worden om ze te verslaan. Als je de esports challenge succesvol volbrengt dan krijg je een unieke banner en Guardian’s Will. Dat is een zwaard waarmee je een krachtige sprongaanval kunt doen. Verder zitten er nog een aantal nieuwe cosmetische items in deze patch. Oftewel, meer dan genoeg om naar uit te kijken en spelers weer enige tijd te vermaken.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...