FIFA 20 is uitgekomen als een groot succes

Zoals de echte voetbalfanaten uiteraard al weten is het voetbalseizoen weer begonnen. Dat betekend ook dat de liefhebbers van voetbal zeer snel weer aan de slag kunnen gaan met FIFA 20. Deze nieuwe versie van FIFA heeft bij de spelers hoge verwachtingen gecreëerd. Dat is niet zo gek want de vorige releases vielen ook al zeer goed in de smaak. Alle technieken en ontwikkelingen zijn nu nog beter. Daardoor wordt het nog spannender, interessanter en unieker om te gaan spelen. Het nieuwe FIFA 20 zal uit worden gebracht op vrijdag 27 september. Dit beloofd een grote lancering te worden en ook daar zijn de verwachtingen groot van!

De lancering van FIFA 20

Op vrijdag 27 september is het dan eindelijk zo ver. Alle voetbalfanaten hebben naar deze datum toe geleefd. Vorige week werd de FIFA 20: Web App al uitgebracht maar nu is het echt tijd om te gaan genieten en spelen. FIFA 20 kan vanaf vandaag gespeeld worden via de Xbox One, Playstation 4 en pc. Je kunt ook via een Nintendo Switch gaan spelen met een verouderde engine. Dat is nog niet alles want ook verschijnt er een Champions Edition met 12 zeldzame goudpakketten. Dit is 1 goudpakket per week en dat gedurende 12 weken. Je kunt 1 van de 5 leeniconitems kiezen voor 5 FUT-wedstrijden, speciale FUT-tenues en je krijgt ook nog eens 3 dagen eerder toegang. Dat houdt in dat je al kunt spelen vanaf 24 september. De Champions Edition zal ook 3 dagen eerder toegang geven door het spel. Je kunt hierdoor dus al sneller beginnen aan jouw favoriete nieuwe game.

Kosten van FIFA 20

Wie ook het nieuwe FIFA 20 in huis wilt halen om te gaan spelen zal voor de Xbox One en Playstation 5 €59,99 neer moeten leggen. Wil je de Champions Edition aanschaffen? Dan zal je €89,99 moeten betalen. Dat komt ook weer omdat je dan eerder toegang hebt en kunt genieten van vele extraatjes. Deze meerprijs is dus geheel terecht. Kies je voor de pc-versie van FIFA 20? Dan krijg je een prijskaartje van €54,99 te zien. De Legacy Edition die je kunt gebruiken voor de Nintendo Switch kost €49,99. Er zijn dus verschillende prijsklassen qua esport maar nog altijd goed betaalbaar. Haal jouw favoriete FIFA 20 variant dus maar snel in huis en begin met spelen. Het beloofd een echte topper te worden die je zeker niet wilt missen.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...