FIFA 19: Wat kunnen wij verwachten?

Het is voor de echte fans nog even wachten, maar binnenkort ligt FIFA 19 toch echt in de winkel. Deze nieuwe voetbalgame heeft vele veranderingen ondergaan en is beter dan ooit. Dit jaar verschijnt opnieuw Cristiano Ronaldo op de cover, wat eigenlijk heen verrassing mag heten.

Vanaf vrijdag 28 september is FIFA 19 verkrijgbaar in de winkel, zowel voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch als de PC. Er zijn drie verschillende edities verkrijgbaar, namelijk de Standard Edition, Champions Edition en de Ultimate Edition. Daarnaast bieden sommige clubs ook een exclusieve versie aan, waaronder Ajax en PSV.

Prijs van FIFA 19

De prijzen van FIFA 19 lopen niet zo erg uiteen, echter organiseren sommige verkooppunten wel leuke acties. De Standard Edition is al verkrijgbaar vanaf 59,99 euro, echter ligt de prijs voor de Nintendo Swich en de PC vijf euro lager. De Champions Edition is te koop voor 89,99 euro, terwijl de Ultimate Edition verkrijgbaar is voor 99,90 euro.

Het is ook mogelijk om FIFA 19 te kopen in de Playstation Store. Mocht je namelijk FIFA 18 al in jouw bezit hebben, dan zal je tien procent korting krijgen op de nieuwe game. Echter heb je dan geen ‘echt’ exemplaar in handen, maar zal je deze moeten downloaden op de speelcomputer.

Nieuwe voetbalcompetities in FIFA 19

De grootste verandering in FIFA 19 is de komst van de UEFA Champions League. Jij kan nu met jouw team gaan proberen om het grote Europese toernooi op je naam te schrijven. Overleef de groepsfase, win in de knock-out fase en triomfeer in de finale. Daarnaast is het ook mogelijk om mee te spelen in de Europa League!

Nieuwe features

Het aannemen van de bal is net wat anders geworden dankzij het ‘Active Touch System’. Spelers hebben meer beweeglijkheid en de persoonlijkheden van spelers komen beter naar voren. Daarnaast zal de kwaliteit van de gamer belangrijker worden door de 50/50 Battles, waarin snelheid en timing een essentieel verschil maakt. Het schieten is ook een stuk spannender geworden, want ook het getimed afmaken is een nieuwe feature in FIFA 19.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...