Nederlands Elftal in FIFA 19

Het Nederlands Elftal kende natuurlijk een enorme dip, waardoor het zich voor twee opeenvolgende niet wist te plaatsen. De scores van de spelers in Oranje waren in FIFA 18 dan ook niet al te hoog en datzelfde is het geval in FIFA 19. De beste voetballers op basis van de nieuwe scores zijn Virgil van Dijk en de inmiddels gestopte international Arjen Robben met een rating van 85. Werelds beste spelers Lionel Messi en Cristiano Ronaldo moeten het doen met een rating van 94, terwijl Eden Hazard en Antoine Griezmann zich tevreden moeten stellen met scores van 91 en 89.

Onze Zuiderburen doen het ook goed in FIFA 19, de minste speler uit de nationale selectie kent een score van 84. Maar in dit artikel kijken wij naar het Nederlands Elftal in FIFA 19, welke spelers kunnen wij in de basiself verwachten en met welke scores?

Cillessen op doel

In FIFA 19 kan jij op basis van de waarderingen het beste kiezen voor Cillessen op doel. De doelman van FC Barcelona heeft slechts één puntje meer dan Zoet (PSV). Met 81 punten is de oud-Ajacied nog niet eens zo’n heel slechte keuze.

Verdediging van Oranje

Het Nederlands Elftal kent een sterke centrale verdediging, wat natuurlijk voornamelijk te danken is aan Van Dijk. De verdediger van Liverpool kent een rating van 85. Naast hem zal Stefan de Vrij plaatsnemen met 84. Aan de flanken is het echter kommer en kwaal met Jetro Willems (76) en Kenny Tete (78). Op de bank zitten nog Matthijs de Ligt (80) en Daley Blind (79).

Middenveld van het Nederlands Elftal

Het middenveld zal gevormd worden door Kevin Strootman (83), Georginio Wijnaldum (82) en Ruud Vormer (79). Laatstgenoemde ontving vorig seizoen de prijs voor beste speler van de Jupiler Pro League, wat hem een verhoogde rating heeft opgeleverd. Hoogstwaarschijnlijk zal Frenkie de Jong volgend seizoen een basisplaats verdienen in het Oranje van FIFA.

Aanvalslinie van Oranje

In FIFA 19 staat Arjen Robben natuurlijk nog gewoon in Oranje, ondanks het feit dat de aanvaller allang afscheidt heeft genomen. Robben heeft een rating van 85 gekregen, terwijl Memphis Depay (83) en Quincy Promes (83) de aanvalslinie voltooien.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...