VitalBet

Een weddenschap plaatsen op sportwedstrijden kan bij verschillende online bookmakers, waaronder het nog relatief onbekende VitalBet. Alles wat ook maar te maken heeft met sport staat in het assortiment van deze aanbieder. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben de beste redenen gevonden om juist hier te gaan wedden op eSports.

eSports speelt een grote rol bij VitalBet

Weinig bookmakers nemen eSports echt serieus, hoewel dat in de toekomst zeker zal gaan veranderen. VitalBet is er ieder geval erg vroeg bij. Spelers die graag een weddenschap willen plaatsen op een toernooi of wedstrijd binnen de eSport zijn hier aan het juiste adres. Het design van de website heeft veel weg van Starcraft, wat natuurlijk bij veel liefhebbers goed zal aanslaan.

Welkomstbonus en andere promoties

Nieuwe spelers kunnen bij VitalBet in aanmerking komen voor een welkomstbonus van maximaal vijftig euro. Het gaat om een stortingsbonus van 100%, er dient dus ook vijftig euro gestort te worden. Maar dan krijg jij als speler wel de beschikking over honderd euro aan speeltegoed. De bonus komt in de vorm van een éénmalige free bet. Daarnaast presenteert VitalBet met grote regelmaat nieuwe promoties en andere bonussen voor zijn leden. Probeer de laatste acties altijd in de gaten te houden, het is zonde om naast gratis speeltegoed te grijpen.

eSports bij VitalBet

Oudere games als Warcraft 3 en Starcraft 1 staan niet het assortiment van VitalBet, wel worden de nieuwere spellen aangeboden die momenteel razend populair zijn. Grote toernooien worden met vele inzetmogelijkheden aangeboden, waardoor er altijd wel een weddenschap klaarstaat waarop jij wilt wedden. Een groot voordeel is dat bij VitalBet alle aandacht is gevestigd op wedden, je hoeft dan ook geen oneindige promotie voor het casino te verwachten.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...