Street Fighter V: Arcade Edition

Over Street Fighter V: Arcade Edition

Als je een klein beetje kennis hebt van video games dan heb je ongetwijfeld van Street Fighter gehoord. Het is één van de langstlopende series in de game industrie. Street Fighter V: Arcade Edition is het zoveelste deel uit de serie. Het spel is een fighting game. Dat wil zeggen dat je een character kiest en het opneemt tegen een ander personage uit de game. Je ziet dit gevecht vanaf de zijkant. De bedoeling is om de life bar van je tegenstander leeg te krijgen. Dat doe je uiteraard door te slaan, te schoppen en je vijand in het rond te gooien.

Gauge meter voor speciale moves

Street Fighter V: Arcade Edition maakt wederom gebruik van het gauge systeem. Dit gameplay element werd in het derde deel van de serie geïntroduceerd. Vanaf dat moment is het een erg belangrijk onderdeel van een gevecht in Street Fighter. De gauge meter loopt op tijdens het gevecht. Wanneer deze vol is kun je speciale moves uitvoeren. Die zijn extra krachtig en zullen in veel gevallen de uitkomst van een gevecht bepalen. Je moet goed nadenken voordat je deze speciale moves uit gaat voeren. Als je het op het verkeerde moment doet dan is het zeer waarschijnlijk dat je het gevecht gaat verliezen. Het gauge systeem is een goede methode om meer strategie toe te voegen aan Street Fighter V: Arcade Edition.

Street Fighter V: Arcade Edition voegt veel toe

De Arcade Edition is een versie met meer content dan de originele Street Fighter V. De interface is vernieuwd en er zijn nieuwe modes waarin je kunt vechten. Voor fans is het waarschijnlijk belangrijker dat er nieuwe characters bij zijn gekomen. Bij de Arcade Edition komen alle characters die in season 1 en season 2 zaten. De Arcade Edition is een welkome toevoeging aan het originele spel.

Puur vechten voor de liefhebbers

Street Fighter V: Arcade Edition doet precies wat het belooft. Het is een vechtspel voor de echte liefhebber. Het spel is beschikbaar op de Playstation 4 en de PC. Vooral voor pc gebruikers is het goed om te weten dat er een vechtspel van hoge kwaliteit beschikbaar is. Op dat platform is er namelijk een gebrek aan goede fighting games.

De extra content is precies wat Street Fighter V nodig had. Het spel perfectioneert de formule die de makers meer dan 30 jaar geleden begonnen zijn met het eerste deel van Street Fighter. Het is een aanrader voor iedereen die van one on one fighting games houdt.

Game Details
De inhoud van dit spel bevat levensecht geweld jegens fantasiepersonages, niet-levensecht geweld jegens menselijke personages en niet al te grof taalgebruik.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...