Rocket League

Over Rocket League

Voor iedereen die van actie en pure fun houdt is er Rocket League. Bij dit spel probeer je een gigantische bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Het lijkt nog het meeste op voetballen terwijl je in een auto zit. Rocket League is chaotisch, snel en in veel gevallen hilarisch.

Lage drempel met een hoog plafond

Het is eenvoudig om te beginnen met Rocket League. Het is vanaf het begin volkomen duidelijk wat je moet doen. Dit spel wordt standaard in teams van drie gespeeld. Daarnaast kun je ervoor kiezen om één tegen één, twee tegen twee en vier tegen vier te spelen. Door met je auto tegen de bal aan te rijden probeer je doelpunten te scoren en te voorkomen dat je goals tegen krijgt. De opzet van het spel is dus erg eenvoudig. Iedereen kan het spel opstarten en meteen een hoop plezier hebben. Er zijn echter nogal wat skills die je onder de knie kunt krijgen om echt goed te worden. Dat doe je met name door wall rides en rocket boosts. Het kan wel even duren voor je alles echt onder de knie hebt. Voor de meeste spelers zal er altijd ruimte blijven voor verbetering.

Speciale skills en trucs in Rocket League

Rocket League is, zoals ze dat dat noemen, easy to learn but difficult to master. Dat komt onder andere door de rocket boosts die overal op het speelveld liggen. Als je deze hebt verzameld dan kan je met een druk op de knop je auto laten boosten. Dat geeft je extra snelheid als je over de grond rijdt. Daarnaast kun je er ook de lucht mee ingaan. Dergelijke trucs zijn in het begin moeilijk om te controleren.

Rocket League komt namelijk op snelheid en precisie aan. Door met je boost de lucht in te gaan kun je eerder bij de bal en heb je dus een voordeel. In het begin is het ook een risico omdat de kans bestaat dat je de bal mist. Na verloop van tijd wordt het door de lucht vliegen een tweede natuur. Zonder gebruik te maken van deze mogelijkheid maak je geen kans om betere spelers te verslaan.

Pure fun met Rocket League

Tegenwoordig zijn veel spellen erg ingewikkeld. Je moet eerst uren spelen voordat je überhaupt weet wat de bedoeling is. Bij Rocket League is het doel meteen duidelijk. Vanaf het eerste moment zul je daarom veel plezier hebben.

Helemaal als je samen met één of meerdere vrienden speelt. Daarnaast is er wel meer dan genoeg ruimte om het spel onder de knie te krijgen en steeds beter te worden

Nieuws & Updates
Rocket League

Game Details
De inhoud van dit spel bevat geen schadelijke elementen en is voor alle leeftijden.
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...